Trappmaskiner

Filtrera
Specifikationer
Mått

30 produkter

Trappmaskiner Abilica CoreStep 360

Abilica CoreStep 360

Trappmaskin

1 519 kr1 424 kr

Tre tips när du ska köpa trappmaskin

Fundera på vilken sorts trappmaskin du vill ha (och vilken som är rimligast för plånboken). Tänk på att du ska få plats med den och att den ska ge dig den träning du är ute efter.

  • En mini stepper är den enklaste modellen. Det är en liten trappmaskin och passar därför bra för hemmabruk. Den är också ett bra val för nybörjaren. Däremot har den ofta en lite lägre maxvikt, så kolla upp den innan du gör ditt köp.

  • En stepmill är utformad som en rulltrappa där du kan justera hastigheten. Den ger riktigt bra träning men tar mycket plats och kostar ofta mer än andra modeller.

  • En vertikal trappmaskin liknar klättring. Här är även armarna involverade, så att du får en helkroppsträning. Även dessa varianter kostar ofta lite mer.

Välj en trappmaskin med olika sorters motstånd, så att du kan anpassa det efter hur hårt träningspass du vill köra. Många föredrar en trappmaskin med handtag. Det gör att du kan fokusera på att trampa och inte på att balansera, vilket är bra när du vill träna lite mer intensivt. Och vill du träna rumpan ska du välja en trappmaskin med twistfunktion.

Trappmaskinerna är olika avancerade och kommer med vissa extrafunktioner, beroende på variant och modell. Du som tycker om statistik bör titta efter en trappmaskin med träningsdator som ger dig olika sorters data, till exempel hur lång tid ditt träningspass varade, hur många steg du tagit och i vilken hastighet. Vissa modeller kan logga datan, så att du kan jämföra över tid.

Många trappmaskiner är gjorda i hårdplast, men den allra bästa hållbarheten får du om du väljer en i aluminium eller någon annan metall.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss