1. Hem & Hushåll
 2. Hushållsapparater
 3. Kaffemaskiner
 4. Kaffebryggare
Philips HD 7546
Philips Logotyp

Philips HD 7546

En bra kaffebryggare kommer man långt med! Den här maskinen har kapacitet att brygga upp till 15 koppar. Den är väldigt okomplicerad i sin utformning och enkel att använda.

Jämför pris från 647 kr till 1 088 kr
·

Placering 4 i Kaffebryggare

ANNONS

Från Homeroom

Termosbryggare (HD7546/20)

699 kr

Amazon.se

fr.647 kr
Annons
Annons
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Annons

Elektronikhuset Ljud & Data

fr.819 kr

HusOchHemma

fr.849 kr

Dexa, National Tape Co AB

fr.1 088 kr

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

3,5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.5

Baserat på 7921 omdömen

 • 5

  71%

 • 4

  18%

 • 3

  5%

 • 2

  3%

 • 1

  3%

Bra

Min bästa kompis på morgon. Lätt att å använda så till och med 6 åringen kan hantera den. Å gör helgfrukost åt oss. Brygger gott å hett kaffe. Termosen håller bra värme. Bredd öppning så den är mycket lättdiskad. Mycket prisvärd.

Philips kaffebryggare

Bökig att förstå sig på, för mycket olika moment bara för att brygga kaffe. Känns billig, plastig och skramlig. Svår att få ur all vätska ur kannan när man vill tömma den. Kaffet blir inte ordentligt varmt samt att måtten inte stämmer när man ska fördela kaffe/vatten. Blev en STOR besvikelse efter att jag läst alla omdömen. Har endast haft bryggaren en vecka men den åker in i skåpet och jag får köpa en ny.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Philips HD 7546 är 647 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 32 jämförda butiker.

Det är ju en fantastisk känsla att få göra kaffe i en helt ny kaffemaskin. Vare sig du föredrar droppbryggare, perkolator eller espressobryggare så finns det många olika modeller att välja mellan. HD 7546 är en kaffebryggare med en vattentank som rymmer 1,20 liter vatten.

 • Kaffebryggare
 • Kan brygga 15 koppar kaffe åt gången
 • Vattentank på 1,20 liter
 • Klassisk fristående modell
 • Automatisk avstängning

Om du inte är intresserad av att ha den här bryggaren framme på köksbänken hela tiden så är det inga problem att ställa in den i ett köksskåp. Om du vill ha färskmalet kaffe varje gång så kan det vara en bra idé att köpa till en kaffekvarn.

Sådana här bryggare, så kallade droppbryggare, är användarvänliga och det finns modeller i alla prisklasser. Den här bryggaren är utrustad med droppstopp, så att du kan njuta av en kopp kaffe innan allt är färdigbryggt.

Just nu är det lägsta priset på den här kaffemaskinen på PriceRunner 647 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Med ett högt snittbetyg på 4.50 av 5 är det här en kaffemaskin med riktigt hög kvalitet.

Jämför alla Philips Kaffebryggare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.