Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

Espressomaskiner är ofta väldigt enkla att använda. Du behöver inte tänka på att stänga av bryggaren. Om du gillar skummad mjölk till kaffet kan maskinen ordna det.

Från 3 190 kr till 6 292 kr
·

Placering 1 i kategorin Espressomaskiner

Pris exkl. frakt

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

4.5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(707 omdömen)
 • 5
  73%
 • 4
  22%
 • 3
  3%
 • 2
  1%
 • 1
  1%
Nivå 7
2 år sedan
4,0

Bra

bästa kör, bättre än att ta den inbyggda

Nivå 2
2 år sedan
5,0

Utmärkt

Detta är en maskin som är super på att göra kaffe min far har en sådan här och jag ser alltid framemot en kopp kaffe när jag är hos han :)

Nivå 2
9 månader sedan
5,0

Super maskine til prisen

Super fin og nem maskine, som indtil videre laver fremragende kaffe. Fylder ikke meget på køkkenbordet, og nem adgang til at fylde vand på, da det sidder foran. Kan indtil videre kun give mine varmeste anbefalinger - dette er en kanon maskine til prisen!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B är 3 190 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 13 jämförda butiker.

Den där första koppen kaffe på morgonen är det många som inte tummar på. Idag finns det ett stort antal olika sätt att brygga kaffe, till exempel pour over, cold brew och espresso. Bland just den här bryggarens egenskaper finns att den har inbyggd kaffekvarn.

 • 15 bar bryggtryck
 • Praktisk, inbyggd mjölkskummare
 • Passar bra på köksbänken
 • Behändig espressomaskin
 • Automatisk avstängning

Om du inte är intresserad av att ha den här bryggaren framme på köksbänken hela tiden så är det inga problem att ställa in den i ett köksskåp. Du behöver inte stå och värma och vispa mjölken själv om du har en sådan här, maskinen löser det åt dig.

En liten kopp espresso är inte bara ett trevligt inslag i din morgonrutin, utan en espresso efter middagsbjudningen tilltalar nog en och annan också. Efter att du har bryggt ditt kaffe slipper du tänka på om du stängde av bryggaren eller inte, då den har automatiskt avstängning.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Magnifica S ECAM 21.117.B. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 3190 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.61 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.