Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsonite Orfeo Spinner 55cm

Samsonite Orfeo Spinner 55cm

37 liter i volym är en bra, kompakt storlek. Det finns 3 olika färger att välja på och vikten på 2,4 kg lämnar mer plats för bagagets vikt.

Från 1 539 kr till 2 499 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsonite Orfeo Spinner 55cm är 1 539 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

För weekendresor passar denna mindre väska från Samsonite utmärkt. Väskan är en lättare väska och väger bara 2,4 kg, toppen om du vill få med lite extra semesterprylar. Denna väska är gjord av ett hårt yttre material.

  • Färger: svart, blå, silver
  • Godkänd som kabinväska hos Ryanair
  • Den har ett godkänt TSA-lås
  • Väskan är en utmärkt kabinväska
  • Gjord i ett hårt material

Packa rätt för att slippa skrynkliga kläder och en rörig väska. Med praktisk interiör så underlättar du packandet, denna väska är utrustad med praktisk fackavdelare vilket gör att du kan fördela din packning på ett smidigt sätt. Modellen har ett integrerat TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid en kontroll.

Utrustad med teleskophandtag, topphandtag och ett sidohandtag så blir förflyttningen av denna väska mycket smidig oavsett om du behöver rulla eller bära den. Väskan har fyra dubbelhjul vilket gör att den rullar stabilt och lätt kan förflyttas.

Sammantaget är Orfeo Spinner 55cm en resväska med bra egenskaper. Om du prisjämför Orfeo Spinner 55cm på PriceRunner ser du att i dagsläget det lägsta priset 1539 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör Orfeo Spinner 55cm till en produkt med bra pris.