Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Trunki Trixie 46cm är 439 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 14 jämförda butiker.

En lekfull väska från Trunki som passar utmärkt för ett barn att ta med på resan. Denna väska är gjord av ett hårt yttre material. Väskan är en lättare väska och väger bara 1,6 kg, toppen om du vill få med lite extra semesterprylar.

  • Måtten är 21x46x31 cm
  • Väskan är en lättare väska, väger bara 1,6 kg
  • De fyra hjulen på väskan är enkla
  • Hård väska med materialet i plast
  • Godkänd som kabinväska hos Ryanair

Man kan stänga väskan på ett enkelt och smidigt sätt. Packa rätt för att slippa skrynkliga kläder och en rörig väska. Interiören kan med fördel hjälpa till för att få en bra uppdelning på packningen, denna väska är utrustad med packband som håller kläderna på plats.

Syftet med ditt resande kan spela roll för valet av väska. Denna modell är utrustad med fyra enkelhjul, vilket gör väskan mer stöttålig och lättrullad på ojämnt underlag. För att förflytta väskan på ett praktiskt och enkelt sätt så kan det vara viktigt att tänka på vilka typer av sätt du kan bära produkten på. Modellen förflyttas med hjälp av ett topphandtag.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Trixie 46cm. Om du prisjämför den här väskan på PriceRunner ser du att för närvarande är kostar den 439 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör Trixie 46cm till en prisvärd produkt.