Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Populär
Xiaomi Mi M365

Xiaomi Mi M365

Xiaomi M365 kan nå en toppfart på 25km/h. Den är framtagen för avancerade åkare och kommer ge dig en kraftull och lättkörd åktur.

Från 3 990 kr till 5 836 kr
·

Placering 1 i kategorin Elscooters

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(691 omdömen)
 • 5

  75%

 • 4

  16%

 • 3

  3%

 • 2

  2%

 • 1

  4%

Fart är kul

Väldigt smidigt, snabbt och framförallt roligt sätt att transportera sig själv. Att den har luftfyllda däck ger också en mycket behagligare åktur än andra elscootrar med solida däck, och gör man regelbundna kontrollera av däcktrycket så är punktering väldigt osannolikt. Enda klagomålet är skivbromsen som kräver konstanta justeringar för att bibehålla kraftig bromsförmåga. Har till och med bytt ut standardbromsen mot en hydraulisk som biter mer och kräver mindre underhåll. Och det för mig in på en riktigt stor fördel med modellen. Dess popularitet ute i världen har fört med sig ett stort utbud av tillbehör och modifikationer så man kan anpassa sin elscooter helt efter eget behag.

Ride with style

Snyggaste varianten av elektriska sparkcyklar. Kvalitén är topp och de små skavanker kan man åtgärda med billiga och enkla medel. Tar sig lätt fram och tillbaka till jobbet utan att behöva ladda! Appen håller koll på hur långt du har åkt samt sträckan på senaste körningen. Går dock inte att låsa fast på ett bra sätt! Ska man handla är det bara att vika ihop, bära med sig den in i butiken.

Xiaomi

Det är bra pris, bra kvalite, bättre än förväntan faktist, helt enkelt en riktigt bra produkt och helt klart värd att köpa

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Xiaomi Mi M365 är 3 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 14 jämförda butiker.