Husqvarna QRT4280W Vit
Husqvarna Logotyp

Husqvarna QRT4280W Vit

En fristående kylfrys med kylen över frysen. Frysen har en bra volym på 91 liter och dörrarna är högerhängda, men omhängbara.

Pris 11 495 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna QRT4280W Vit är 11 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen QRT4280W från Husqvarna kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en volym på 207 liter, vilket får räknas som ganska stort.

  • Vid strömavbrott håller den kylan i 20 timmar
  • Kylens dörr har 6 förvaringsutrymmen
  • 185 cm hög
  • Separat ställ för flaskor
  • Ljudnivån mäter upp till 43 decibel

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 207 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 207 liter helt på egen hand också.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 20 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Sammantaget är QRT4280W från Husqvarna en väldigt trevlig kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 11495 kr. Det är också en av de allra mest populära produkterna. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Husqvarna Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.