AEG SCB51621LS Integrerad

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 6 omdömen

 • 5

  67%

 • 4

  33%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG SCB51621LS Integrerad är 6 086 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Vill du helst slippa se din kyl och frys när du inte använder den kan den här integrerade kylfrysen vara något för dig. En integrerad kylfrys är menad att byggas in och kläs med panel för att passa övrig köksinredning. Modellen bjuder på mycket goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 72 liter.

 • 230V(220-240V)
 • Frostas av automatiskt
 • Kylen har en förvaringsvolym på 160 liter
 • Vid strömavbrott håller den kylan i 22 timmar
 • Kylen är över frysen

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 22 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 215 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Sammantaget är SCB51621LS från AEG en riktigt bra kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en av de allra mest populära och eftersökta modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6086 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla AEG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.