LG GSJ961NSUZ Rostfritt Stål
LG Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.6

Baserat på 22 omdömen

 • 5

  59%

 • 4

  41%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSJ961NSUZ Rostfritt Stål är 18 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en kombinerad kyl och frys från LG som är av typen side-by-side. Med side-by-side menas att kyl och frys är bredvid varandra. På den amerikanska marknaden är de väldigt förekommande, men tack vare dess finesser och lyxiga känsla blir de allt populärare även här i europa. Modellen bjuder på mycket goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++. Lagom för ett hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 405 liter.

 • Inbyggd belysning i kylen
 • Automatisk avfrostning
 • Kylfrysen har en vikt på 130 kg
 • Klimatklassad enligt T
 • Vid strömavbrott håller den kylan i 10 timmar

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 376 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 10 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Sammantaget är GSJ961NSUZ från LG en utmärkt kylfrys med bra egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära och eftersökta kylfrysarna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 18995 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.53 av 5 och alla dess lockande egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla LG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.