Gorenje ORK192C-L Beige

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.3

Baserat på 10 omdömen

 • 5

  60%

 • 4

  30%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  10%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje ORK192C-L Beige är 9 209 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen ORK192C-L från Gorenje kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 95 liter.

 • 67 cm djup
 • Förvaringsvolym i frysen på 95 liter
 • Kylfrysen har en vikt på 77 kg
 • Dörren öppnas åt vänster
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 232 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Med sin snabbfrysningsfunktion kan du vara säker på att din mat nästan håller sig lika fräsch vid upptining som när du först frös in den. När man snabbfryser mat bildas det inte lika mycket iskristaller som vid vanlig infrysning, därför står sig maten bättre och fräschare efter upptining.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Gorenje ORK192C-L. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 9209 kr. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör ORK192C-L till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.