Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Siemens KG39NXB45 Svart

Siemens KG39NXB45 Svart

Denna fristående Siemens-kylfrys har oerhört bra energieffektivitet. Volymen på kylen ligger på 279 liter och de högerhängda dörrarna går att hänga om.

Från 10 086 kr till 15 919 kr
·

Placering 210 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt
Bygghemma erbjuder hemleverans
Badshop Syd erbjuder hemleverans
Golvshop erbjuder hemleverans
Byggshop erbjuder hemleverans
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(3 omdömen)
 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG39NXB45 Svart är 10 086 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 16 jämförda butiker.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Siemens vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 87 liter, vilket räcker väl för de allra flesta. Med en energiklassning på A+++ kommer du spara in på både kronor och miljö.

 • 203 cm hög
 • Antibakteriellt skydd
 • Uppmätt ljudnivå till 36 decibel
 • Varnar om dörren inte stängs
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Kylen har en volym på 279 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på mellan två till tre personer.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 16 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Siemens KG39NXB45. Du kan prisjämföra den här kylfrysen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 10086 kr. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess attraktiva egenskaper gör den till ett bra köp.