Liebherr Liebherr CNef 3915 Rostfritt Stål Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 4 omdömen

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr Liebherr CNef 3915 Rostfritt Stål Rostfritt Stål är 17 081 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Liebherr som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 119 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • Frysens förvaringsvolym ligger på 119 liter
 • Energiklass A++
 • Frysen har 4 förvaringsutrymmen
 • Fristående kylfrys
 • Kylen har 6 lådor och hyllor

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 201 cm hög, 60 cm bred och 63 cm djup.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 18 timmar.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Liebherr CNef 3915. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 17081 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta produkterna för tillfället. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess praktiska egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.