Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsung RB31FERNCWW Vit

Samsung RB31FERNCWW Vit

Du har här en fristående kylfrys som är mycket energieffektiv. Totalt rymmer den här kyl-/fryskombin 304 liter. Dynamisk kylning ger jämnare temperatur.

Från 6 960 kr till 7 228 kr
·

Placering 767 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(2308 omdömen)
 • 5
  75%
 • 4
  22%
 • 3
  2%
 • 2
  1%
 • 1
  0%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RB31FERNCWW Vit är 6 960 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen RB31FERNCWW från Samsung kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Kylar och frysar är alla märkta med en energiklassifisering. Just den här är klassad A++ vilket är fördelaktigt för både miljö och ekonomi. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 206 liter och är lagom för två till tre personer.

 • Dynamiskt kylningssystem
 • Kylreserv på 20 timmar ifall strömmen skulle gå
 • Frysen har en förvaringsvolym på 98 liter
 • Energiklass A++
 • 60 cm bred

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här RB31FERNCWW än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 206 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 206 liter helt på egen hand också.

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 98 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Som du förstår så är Samsung RB31FERNCWW en väldigt trevlig kombinerad kyl- och frys med flera åtråvärda egenskaper och finesser. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 6960 kr. Det är också en av de allra mest populära produkterna. Den har ett högt snittbetyg på 4.56 av 5 och alla dess fina egenskaper gör den till ett bra köp.