Bosch KGV36XW31 Vit
Bosch Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.5

Baserat på 2 omdömen

 • 5

  50%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  50%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGV36XW31 Vit är 7 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Bosch som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 94 liter.

 • Uppmätt ljudnivå till 39 decibel
 • Förvaringsvolym i kylen på 215 liter
 • Fristående kylfrys
 • Energiförbrukning på 227 kWh per år
 • Håller kylan i 23 timmar efter strömavbrott

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 94 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 227 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Bosch KGV36XW31 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 39 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Som du förstår så är Bosch KGV36XW31 en väldigt trevlig kylfrys med mycket fina egenskaper. Det här är en topprankad modell sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 7495 kr. Om vi jämför priset för den här kylfrysen mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör KGV36XW31 till ett bra köp.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.