PriceRunner Köpgaranti

Vi på PriceRunner vill att konsumenter ska känna sig trygga när de handlar hos de butiker som är kunder till PriceRunner. Därför erbjuder vi utan kostnad våra registrerade medlemmar PriceRunner Köpgaranti. Kortfattat innebär Köpgarantin att den konsument som är registrerad medlem på PriceRunner är skyddad vid köp upp till 50.000 kronor om något skulle gå fel och butiker inte tar sitt lagstadgade ansvar.

Köpgarantin är kostnadsfri för både butiker och konsumenter, med undantag av vissa kategorier, exempelvis bolån och resor. Köpgarantin gäller för de butiker som har Köpgaranti-symbolen exponerad vid sitt företagsnamn i prislistningarna.

kopgaranti-sv

Sammanfattning

Hur använder jag PriceRunner Köpgaranti?

För medlemmar

Om du redan är medlem hos PriceRunner så loggar du först bara in på ditt konto, sedan går du till den produkt som du vill köpa och klickar på den butik som har Köpgaranti-symbolen och som du vill handla hos. Köpet genomförs antingen hos butiken eller vid vissa fall direkt på PriceRunner.

Så enkelt är det att få ditt köp registrerat med Köpgarantin! Självfallet gäller vår köpgaranti året om, som till exempel under stora readagar som Black Week och Black Friday. Håll bara koll på köpgaranti-symbolen när du jämför priser.

Om du inte är medlem än

Bli enkelt medlem här om du inte redan är det, registreringen tar mindre än en minut.

När du har skapat ett konto så ska du sedan vara inloggad på ditt konto när du går till den produkt som du vill köpa. Välj den butik som har Köpgaranti-symbolen synlig och som du vill handla hos, själva köpet sker hos butiken eller i vissa fall direkt på PriceRunner. Ditt köp är då enkelt registrerat med Köpgarantin!

Om du redan har köpt produkten

Har du redan köpt produkten så har du fortfarande möjlighet till att få Köpgarantin registrerad om du antingen registrerar dig som medlem alternativt loggar in på ditt konto för att registrera köpet. Detta måste ske inom en timme från det att du köpte produkten.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.