PriceRunner Köpgaranti

  • Köpgarantin ersätter köp upp till 50 000 kronor
  • Gäller i 2 650 butiker utvalda av PriceRunner
  • Är helt gratis!

Som medlem i PriceRunner får du helt utan extra kostnad även en köpgaranti när du genomför köp. Det innebär att vi på PriceRunner ersätter dig upp till 50 000 kronor om ditt köp antingen inte levereras, eller om det kommer fram i skadat skick utan att butiken åtgärdar problemet inom 60 arbetsdagar (särskilda villkor gäller). Vi vill alltså att du ska tycka att det känns tryggt att handla via oss! De butiker som köpgarantin gäller hos har en köpgarantisymbol bredvid sitt namn i prislistan.

PriceRunners Köpgaranti gäller också och ger dig skydd för årets största event inom shopping och försäljning, så som Black Friday, så att du alltid kan känna dig trygg när du handlar.

Köpgaranti badge

Hur använder jag PriceRunners Köpgaranti?

Om du redan är medlem hos PriceRunner så loggar du först bara in på ditt konto, sedan hittar du den produkt som du vill köpa och klickar på den. Under produkten listas då de butiker där den finns tillgänglig, tillsammans med det aktuella priset. Om du vill utnyttja köpgarantin ska du hålla utkik efter de butiker som har köpgarantisymbolen synlig bredvid sitt namn i prislistan. Köpet genomförs hos den butik du väljer som är omfattad av garantin. Så enkelt och smidigt är det alltså att handla tryggt!

Om du inte ännu är medlem så kan du enkelt bli medlem här, registreringen är enkel och tar bara någon minut att göra.

Bli medlem

Om du redan har köpt produkten

Har du redan köpt produkten så har du fortfarande möjlighet till att få Köpgarantin registrerad om du registrerar dig som medlem. Detta måste ske inom en timme från det att du köpte produkten.

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss