Medlemsförmåner

Vi tycker att det är självklart att medlemmar ska få mer! Ett medlemskap hos oss är naturligtvis helt kostnadsfritt, det finns endast till för att du ska få ut så mycket som möjligt av våra tjänster, så att du kan hitta rätt produkter för dig! Som medlem hos PriceRunner får du ett flertal förmåner, dessa kan du antingen utnyttja direkt på vår hemsida, eller så kan du ladda ner vår app. Läs gärna vidare så går vi genom våra medlemsförmåner!

Pricka rätt köpläge med prishistoriken

Genom att kolla upp prisutvecklingen för en produkt kan du snabbt se om dagens pris är en bra deal, eller om det kan vara värt att ha lite is i magen. Prishistoriken ger dig alltså möjlighet att se vad produkten har kostat tidigare, till exempel förra veckan eller för ett år sedan. Det gör att du enkelt kan undvika så kallade “bluffpriser”, som bland annat är särskilt vanliga under Black Friday. Det innebär att en butik väljer att höja priset på en produkt ett tag innan, för att sedan sänka priset igen. Det ser då ut som att produkten är nedsatt trots att den egentligen har sitt ordinarie pris.

Prisbevaka och slå till när priset passar dig

Om du förväntar dig att en produkts pris kommer att sänkas, eller om du bara vägrar tappa hoppet om att det ska ske, så har du möjlighet att sätta en prisbevakning på produkten. Du får då ange ett pris som du är beredd att betala, och blir sedan notifierad om produkten når det önskade priset. Därmed slipper du uppdatera sajten frenetiskt i hopp om att priset ska ha sänkts. Dina prisbevakningar är synliga på din profilsida och du kan uppdatera dem när som helst.

Spara dina favoriter

För att du enkelt ska kunna hålla koll på dina favoritprodukter och snabbt kunna återkomma till dem, kan du spara dem på din profilsida. Du kan då skapa egna listor att sortera dina produkter i. Om du till exempel ska köpa inredning till ditt hem kan du döpa listan till “Inredning” och samla produkter i den. Du kan se det totala priset för dina listor, och enkelt dela dem med andra. Smidigt va?

Ta del av deals

När du prisjämför hos oss kan du alltid vara säker på att få det lägsta priset. Utöver det erbjuder vi även våra medlemmar ännu bättre priser med förmånliga erbjudanden. Dessa trevligheter skickas ut i vårt nyhetsbrev. I våra nyhetsbrev kan du dessutom ta del av produktnyheter, tävlingar och få köptips från oss på PriceRunner!