Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Om produkter

Vilka produkter jämförs?

Vår ambition är att visa och jämföra så många produkter som möjligt. Hos PriceRunner kan du jämföra alltifrån kylskåp och elvispar till badmintonracket, skor eller tallrikar. Totalt jämför PriceRunner 2.3 miljoner produkter - alltid med det lägsta priset inklusive frakt högst upp.

Hur hittar jag en produkt?

Det allra lättaste är att klicka i sökrutan och skriva in det du söker, t. ex . “kristallglas” eller “Kosta Boda Chateau”. Sökresultatet visar då det urval av produkter som matchar din sökning. Genom att klicka på den produkt som du letar efter så får du fullständig produkt- och prisinformation.

Hur hittar jag den produkt som passar mig?

På PriceRunner kan du få hjälp att hitta rätt produkt på flera olika sätt.

När du sökt eller klickat dig fram till en viss kategori, så visas alla produkter i den kategori som du har valt. För att se mer information om en viss produkt, klicka på den produkten så får du massvis med produktinformation. Du kan dessutom läsa omdömen och betyg som andra användare givit produkten.

När produkter inom en viss kategori visas finns det "filter" på vänstersidan. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att endast produkter som möter dina krav listas. Begränsa din sökning genom att klicka på ett eller flera filter. Produktlistan uppdateras automatiskt och visar endast de produkter som stämmer överens med den valda egenskaperna. Det gör att du kan hitta den eller de produkter som exakt matchar vad du söker.

På PriceRunner har vi dessutom professionella testare som arbetar med att testa produkter i verkliga livet. Vi testar alltifrån robotgräsklippare till barnvagnar och blodtrycksmätare. Alla tester sker i verkliga situationer och resultaten är helt oberoende av tillverkarna. Vi har testat tusentals produkter så du kan enkelt läsa vad vi tycker om olika produkter. Du kan t. ex. söka på “bästa dammsugare” så kommer du att hitta vilka dammsugare som vi rekommenderar.

Hur får jag reda på mer om en produkt?

Du kan läsa produktrecensioner och se betyg som har satts på en produkt, både från professionella källor, såsom tidskrifter, och från vanliga konsumenter. Dessutom kan du läsa PriceRunners professionella tester på ett stort antal produkter.

Våra produktsidor är utformade för att ge relevanta upplysningar så att du snabbt kan bestämma vilken produkt som bäst passar dina behov och plånbok.

Hur kan jag jämföra produkter?

På kategorisidor som visar flera produkter inom en viss kategori kan du klicka på de olika egenskaper som du vill jämföra.

Kan jag tipsa om en produkt?

Vi jobbar hårt för att lista alla produkter som du kan tänkas vilja köpa. Hittar du inte en produkt på PriceRunner uppskattar vi om du kontaktar oss med produktens namn och tillverkare eller vilken typ av produkt som du vill att vi ska jämföra.

Hur kan ni jämföra så många produkter?

Vissa delar av insamlingen av information är automatiserad, medan andra delar kräver manuellt arbete. Vi har ett stort team som manuellt samlar in information och arbetar dedikerat för att du som konsument ska få den mest relevanta informationen om produkter, butiker, tester och priser.

Hur köper jag den produkt jag vill ha?

För varje produkt som listas på PriceRunner finns ofta ett stort antal butiker. För att köpa produkten klickar du på knappen “Till butik” för den butik som du vill besöka. För en del butiker så erbjuds du möjlighet att köpa direkt på PriceRunner, vilket gör att det går snabbare och blir mer bekvämt för dig att genomföra ett köp.

Säljer ni några produkter?

Sedan 2018 går det att både hitta lägsta pris och sedan handla produkten direkt på PriceRunner, hos de butiker som är anslutna med snabbkassa. För andra butiker måste du gå in på deras sida för att kunna genomföra ditt köp.

Läs mer om hur du handlar på PriceRunner

Vilket ansvar tar ni om produktinformationen på PriceRunner är fel?

PriceRunner strävar efter att visa aktuell och korrekt information. Vår databas uppdateras konstant och vi gör vårt yttersta för att förse dig med uppdaterad information. Om du skulle hitta någon information som du tror är felaktig ser vi gärna att du kontaktar oss så att vi kan åtgärda problemet. Dock visar vi över hundra miljoner priser varje dag och kan inte garantera att informationen är korrekt. Det är därför viktigt att du noggrant kontrollerar produktinformationen på butikens sajt innan du genomför ett köp.