Epilatorer

PriceRunner hjäper dig hitta rätt produkt

Hur mycket kan du tänka dig att betala för en epilator?
Filtrera
Specifikationer
Strömförsörjning

100+ produkter

Sortera efter popularitet
Epilatorer Braun Silk-épil 7 7-561
4,5/5

Braun Silk-épil 7 7-561

Epilator, Drifttid: 40min, Laddningstid: 60min, 40 pincetter, Utbytbart huvud, Rengöringsborste, Laddningsställ, Massagefunktion, Lyftteknologi, Wet & Dry, Smart Light, Tvättbar

971 kr

4,5

EPILATOR

Vanliga frågor

Du använder en epilator för att ta bort hår på olika ställen på kroppen. Det är en elektrisk apparat som har flera "minipincetter" i sig, vilka drar ut hårstråna. Effekten är ungefär densamma som när du vaxar, eftersom epilatorn tar bort håret med rötterna.

Det är bra om du exfolierar huden innan du använder en epilator, till exempel genom att använda en skrubbhandske. Det kan förhindra inåtväxande hårstrån som irriterar huden och gör ont.

Placera epilatorn i en 90-graders vinkel mot huden. Se till att inte pressa, utan håll den försiktigt. Sträck ut huden med den andra handen och kör epilatorn mothårs med korta drag.

Du kan använda epilatorn i stort sett överallt på kroppen, förutom på huvudet. Om du planerar att använda den på pubishår eller skägg är det klokt att investera i en epilator som är speciellt utformad för tjockare hår.

Annons