Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Åtel

Produkter

(78)

Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker

1

Relaterat hos våra butiker

(100+)

Trådlöst Larm Åtel

Trådlöst Larm Åtel

Trådlöst Larm ÅtelNormark åtellarm - den perfekta lösningen för vakjakt på exempelvis räv eller vildsvin.Normark åtellarm ger en tidig varning om att vilt finns på åtelplatsen och gör snabbt jägaren vaksam när det verkligen gäller. Tyst alarm via öronsnäcka med 100 meters räckvidd (Under goda förhållanden). Enkel installation och användning.Innehåller: mottagare och sensor speciellt utformad för användning vid åteljakt och vakjakt.Mottagaren har justerbar ljudkontroll, uttag för hörselsnäcka samt bältesclips.Sensorn placeras vid åtelplatsen med den medföljande remmen. Sensorn har en räckvidd på 10 meter och en radie på 90 grader och kan kommunicera med mottagaren inom ett avstånd av 100 meter i fri terräng under goda förhållanden.Mottagaren drivs av tre 1,5 Volts AAA-batterier, sensorn drivs av ett 9 Volts batteri (ingår ej).

Alljakt

469 kr

Frakt okänd

Flexifästet för åtelkamera

Flexifästet för åtelkamera

Praktiskt flexifäste för din åtel - eller övervakningskamera. Fästes enkelt i träd, jakttornet eller annan plats som du önskar! Tips! Fästet blir ocks&#229 en liten hylla för ditt 6V batteri om du använder ett sådant. Har du svurit mer än en gång över de där remmarna som följer med till övervakningskameran? Visst känns det som en ganska dålig lösning till en vara som kostar s&#229 pass mycket pengar? Med Flexifästet kan du p&#229 ett snabbt och enkelt sätt montera din kamera med större flexibilitet vilket hörs redan p&#229 namnet! Nu är det slut med att stoppa kotte, sten eller pinne bakom kameran för att f&#229 rätt vinkel. S&#229 här gör du: Skruva fast den gröna armen där du önskar. Montera sedan den svarta delen i kameran och därefter monterar du den delen p&#229 armen. Ställ sedan in kulleden. TIPS! Om du upplever att din kamera börjar ta mycket bilder utan innehåll efter du har monterat kamera p&#229 fästet s&#229 rekommenderar vi dig att ställa om PIR-känsligheten d&#229 vinden kan f&#229 kameran att ta bilder alternativ att du väljer ett mer vindskyddat läge för placering av fästet. Vill du föreviga din jakt med en actionkamera och filma dig själv i jakttornet? Inga problem! Det finns massor av tips p&#229 adaptrar till de actionkameror som har annan fastsättning än vanlig skruvgänga. Klicka här för Googles varianter (samtliga är kompatibla till Flexifästet).

Hylte Jakt & Lantman
199 kr
248 krinkl. frakt

I lager

Lockmedelpaket Delux – Boosta din åtel!

Lockmedelpaket Delux – Boosta din åtel!

Lockmedelpaket Delux – Boosta din åtel! I detta paket får du 1 burk Mald Anis att krydda fodret i foderspridaren eller rulltunnan samt 1 flaska 270 och 1 flaska 338 som du använder att ”marinera” fodret som du sedan sprider ut på marken. Dessutom en flaska AttraTec No 1 Suhlengold Lockmedel (Tjära) Med detta paket kan du inte misslyckas med åteljakten. Din åtel kommer bli oemotståndlig Smälls kalibersortiment används som en foderförbättrare vilket också ger dig positiva effekter inte minst på åteln eller någon annanstans där du vill hålla vild­svinen. Framförallt så har vi utvecklat produkterna med utgångspunkten så lite foder, på lång tid, till så låg kostnad som möjligt. Dessutom är våra produkter baserade på naturliga och svenska råvaror utan socker. Mald Anis använder du i rulltunnan, foderspridaren och i tjäran om du vill skapa extra drag på din åtel. Inte på alla ställen på en gång utan bestäm dig för ett av dem till att börja med för att sedan utöka användningen om du känner för det. Räkna med att du kan dela upp flaskans innehåll i minst fem portioner eller mer. AttraTec No 1 Suhlengold v.2017 En liter bioaktivt lockmedel för vildsvin och hjortvilt baserat på tjära och vegetabiliska lockämnen. Testat med mycket goda resultat och omdömen i flera tyska jakttidningar. Mycket stark och attraktiv doft gör den perfekt att använda när du snabbt vill dra viltet till en åtel. – Mycket hög och snabb lockverkan – Lättflytande dvs lätt att använda vintertid, när vanlig tjära blir seg och svår att använda. Går att tömma flaskan nästan helt (99%). Innehållet räcker till 20-25 appliceringar, dvs ca 15 kr per applicering Inget spill, kladd eller lukt förvaras i alu-påse med ziplock-förslutning Vi har testat många sorters lockmedel och fabrikat av tjära genom åren, men aldrig upplevt ett så effektivt lockmedel som No1. Vildsvinen blir som tokiga!

Lundhs

599 kr

Frakt okänd

Trådlöst larm åtel m. dubbla sensorer

Trådlöst larm åtel m. dubbla sensorer

Trådlöst larm åtel m. dubbla sensorer

Alljakt

549 kr

Frakt okänd

Trådlöst larm åtel m. dubbla sensorer

Trådlöst larm åtel m. dubbla sensorer

Produktgrupp Åtellarm

Target Optics

629 kr

Frakt okänd

Trådlöst larm åtel m. dubbla sensorer & vibration

Trådlöst larm åtel m. dubbla sensorer & vibration

Trådlöst larm åtel m. dubbla sensorer & vibration

Alljakt

649 kr

Frakt okänd

Åtel Ledslinga 2m

Åtel Ledslinga 2m

Ett mycket populärt komplement till något av gyttorp&acute:s 2 suveräna åtelbelysningspaket har du här, när du vill ha mera ljus vid din åtelplats eller helt enkelt vill skapa ännu flera ljusmöjligheter vid din åtel! Ledslingan&acute:s längd är 2 meter, de gröna ljusdioderna skyddas på ett mycket säkert sätt av ett genomskinligt gummihölje som effektivt förhindrar genomträngning av vatten, (IP-klassad) En rejält driftsäker led-belysning som ger ett mycket bra grönt ljus ifrån sig samtidigt som att den är mycket energisnål! O.B.S Glöm ej att komplettera med en Split-Kabel!(se nedan rekommenderade produkter)Kompatibel med: Gyttorp Åtelbelysning med dimmer Artikelnr: G8325200 Samt även kompatibel med: Gyttorps Lilla Åtelbelysning Artikelnr: G8325150

Intropris

590 kr

Frakt okänd

Populära sökningar

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem