Babyskydd

Filtrera
Specifikationer
Mått

100+ produkter

Sortera efter popularitet
Babyskydd Britax Primo
4,0/5

Britax Primo

Babyskydd, Bakåtvänd, 0-13 kg, ECE R44, Tvättbar klädsel, Bärhandtag

1 319 kr

4,3

Babyskydd Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size
Bäst i test

Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size

Babyskydd, Bakåtvänd, 0-13 kg, i-Size, Spädbarnsinlägg inkluderad, Tvättbar klädsel, Bärhandtag

2 295 kr

Lättinstallerat babyskydd med hög bekvämlighet och alla funktioner man kan önska sig

BABYSKYDD

Vanliga frågor

Ett babyskydd används ofta från födseln upp till 6–9 månaders ålder. Ofta går de att använda längre än så (se tillverkarens vikt- och längdbegränsningar), men tänk på att en mer upprätt stol är säkrare när barnet är stabilt nog för att sitta utan stöd för huvudet.

Vissa babyskydd är även kompatibla med barnvagnen med hjälp av ett så kallat travel system. Detta är en praktisk lösning om man ofta kör bil.

Materialet i de bilstolar som finns på marknaden håller ofta i ungefär 10 år, men hantering och slitage påverkar förstås hållbarheten. Babyskydd förflyttas, hanteras och tas ur och i bilen oftare än bilstolar, vilket kan påverka hållbarheten något. Inspektera materialet och försäkra dig om att skyddet inte har varit med om någon krock.

Om du inte har tillgång till kvittot med inköpsdatum finns ofta en liten symbol på bak- eller undersidan av babyskyddet. Det är vanligen en siffra som motsvarar det år skyddet är tillverkat, exempelvis 15, och en liten pil till en cirkel med månaden, till exempel 8.

Annons