Skinrollers & Ansiktsmassage

Filtrera
Specifikationer
Hållbarhetsinformation

300+ produkter

Skinrollers & Ansiktsmassage Dermaroller 0.5mm

Dermaroller 0.5mm

Skinroller & Ansiktsmassage, 0.5mm, Utslätande, Anti-age, Lyster

119 kr

Tre tips är du ska köpa skinrollers och ansiktsmassageverktyg

Ansiktsmassage är ett smidigt sätt att öka blodcirkulationen i ditt ansikte, vilket kan ge dig finare hy och tillfälligt minimera svullnad.

  • Gua sha är ett massageverktyg i rosenkvarts eller annan mineralsten som används till att trycka på olika punkter i ansiktet och kroppen. Massagen hjälper ansiktet att slappna av, ökar blodcirkulationen och låter dig ta hand om dig själv en stund.

  • Jaderollers är små cylindrar i jadesten som sitter fast i en hållare. De används till att massera ansiktet och arbeta in din hudvård.

  • En skinroller, eller dermaroller, är en cylinder med hundratals små nålar som penetrerar din hud i syfte att åsamka en kontrollerad skada som ska öka nybildningen av kollagen.

Tekniken att penetrera huden med små nålar kallas microneedling och har länge utförts på skönhetssalonger. En skinroller är tänkt att vara en hemmaversion av tekniken. Tänk dock på att:

  • På salong utförs behandlingen av utbildade specialister, och både nålar och hud steriliseras före och efter behandlingen för att minska risken för infektioner.

  • *Det finns risker med att utföra behandlingen hemma, där infektioner på grund av bristande hygien är den främsta, men även allt för långa nålar av bristande kvalitet som riskerar att skada huden.

  • Inflammationer i huden kan leda till hyperpigmentering och ärrbildning – ofta just det som användaren försöker motverka. Läs med om postinflammatorisk hyperpigmentering hos Eucerin.

Visst är det trevligt med en stunds massage, egentid och avslappning. Din ansiktsmassage kan dock nå högre nivåer genom att den kombineras med effektiva serum. Applicera valfritt serum, till exempel ett med aktiv C-vitamin eller fuktbindande hyaluron, och låt massagen arbeta in serumet på djupet innan du avslutar med en närande fuktkräm. Se bara till att ditt verktyg är ordentligt rengjort först.

Annons

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.