Samarbeten

Sharing is Caring

Låt dig inspireras av texter, intervjuer och annat material som vi har tagit fram i samarbete med engagerade och kunniga kreatörer, ambassadörer och influencers.

PriceRunner & Hållbar e-handel

Vi alla har garanterat tänkt tanken att agera och tänka mer hållbart och speciellt när en shoppar online. Men vart ska en börja?

Nu har En hållbar pod, ett samarbete mellan PriceRunner och branschinitiativet Hållbar E-handel, skapats för just dig som vill hålla dig aktuell inom området och få mer kött på benen. Häng med PriceRunners experter Anna och Katarina när de i samtal med andra experter inom e-handeln reder ut vad man som konsument kan göra för att bidra till en mer hållbar nätshopping.

Lyssna på säsong 1

Clara Lidström aka UnderbaraClara

Jag heter Clara men är nog mer känd under namnet Underbaraclara - som är titeln på bloggen jag drivit i drygt tretton år. Man kan sammanfatta mig som passionerat intresserad av odling, matlagning och hemmafix. Ja, allting som innebär att jag får skapa och vara kreativ! Jag har svart bälte i loppisletande och innerst inne är jag en riktig Snål-Otto som gillar att leva billigt. Och allra helst vill jag fixa och trolla med husmorsknep istället för att köpa nytt. Jag bor på en liten gård i Västerbotten där vi odlar ekologiska grönsaker och förverkligar vår dröm om ett lite lugnare liv! När jag inte bloggar skriver jag böcker och gör En Underbar Pod.

Köpguider och tips

Varför är jag en av profilerna hos PriceRunner? Jo för att om man nu måste köpa nya saker (vilket vi alla behöver ibland) så ska man banne mig fatta så bra beslut som möjligt ur klimatsynpunkt. Där kan PriceRunner vara en del i att konsumera klokare, mer genomtänkt och medvetet. Här nedan kan ni hitta mina guider och tips!

Ida Malmén

Jag heter Ida Malmén, har just fyllt 40 år (men känner mig som 30) och jag har jobbat med kläder i 15 år. Först som stylistassistent, sen drev jag en egen butik under några år. Nu är jag säljare och personal shopper på COS, en klädbutik som är en del av H&M-koncernen. Mycket av min fritid går till administrera Facebook-gruppen ”Labels we love”. Det är en ganska nischad köp- och säljgrupp för mode. Jag lägger också tid på Instagram, där jag på mitt konto @ida.malmen postar dagens outfit under hashtaggen #mittemellanmode. Hashtaggen har sitt ursprung i att jag är varken normsmal eller det man förknippar med plus size. I mina Instastories provar jag ofta kläder, pratar passform och jämför material.

Köpguider och tips

Med åren har jag blivit rätt nördig när det gäller material på kläder. Så det ska jag bland annat berätta mera om nu. Fina material, sämre material, vad som är bra att veta om dem och hur du får dina kläder att hålla längre. Här hittar du alla mina inlägg på PriceRunner!

Intervjuer

Ta del av inspirerande intervjuer med inspirerande människor!

Tema inredning

Här delar Susan Törnqvist, Viktoria Holmgren, Parvin Sharifi och Elin Nordström sina bästa tips och favoriter inom inredning.

Lifestyle - inspiration och tips

Must haves som gör det där lilla extra - enligt Petra Gardefjord, Julia Khouri, Lina Spansk och Caroline Djupsjö!

Utomhuslivet

Tips och tricks på hur du sätter guldkant på dina utomhusprojekt! Låt dig inspireras av Ann-Christin Stenström, Hanna Östberg, Emily Slotte, Linda Haglund och Viktoria Holmgren.

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.