Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Skistarshop

Snabba leveranser Kostnadsfritt byte 30 dagars öppet köp

Omdömen

Här hittar du butikens betyg från kunder som handlat från den och från PriceRunner Plus-medlemmar. Som medlem kan du hjälpa andra till bättre köp genom att skriva ett omdöme och berätta vad du tycker var bra eller mindre bra när du har handlat från denna butik.

Kundomdömen på denna butik kan endast lämnas av personer som har genomfört ett köp på butikens webbplats. Läs mer om verifierade kundomdömen.

00 Recensioner

Information om Skistarshop

Namn
Skistarshop
Betyg och recensioner
Butikens hemsida
Adress Huvudkontor
SKISTAR ABSE-780 67 SÄLENBesöksadress: Fjällvägen 25
Telefon
Telefon: 0280-85574Mån–fre 09:00-16:00Lunchstängt 12:00-13:00Lör- sön och helgdagar Stängt
Org nr
556093-6949
Bolagsform
Aktiebolag
Företagsnamn
SkiStar AB
Antal butiker
6 stycken
Öppet köp
För att du ska känna dig trygg med ditt köp erbjuder vi 30 dagars öppet köp och bytesrätt från det att du har tagit emot varan. För möjlighet till full återbetalning eller byte ska varan skickas tillbaka oanvänd. Återsänds varan i försämrat skick görs ett värdeminskningsavdrag, detta gäller även skador på originalförpackning och etiketter. Öppet köp och bytesrätt gäller inte varor som tillverkats eller ändrats i enlighet med kundens särskilda önskemål, exempelvis montering av skidor eller lästning av pjäxor.
Returpolicy
Vid alla beställningar medföljer en retursedel med ett enkelt returformulär som du fyller i vid byte och retur. Vi bekostar ett byte per beställning under förutsättning att du använder den medföljande retursedeln. Vid retur debiteras en fraktkostnad om 49 SEK genom att vi minskar återbetalningsbeloppet. Byten och returer i butik är kostnadsfria.
Betalningsmöjligheter
Du kan använda följande betalningsmetoder vid betalning för varorna:Kortbetalning via VISA, MasterCard, Maestro och Eurocard.Klarna faktura eller Klarna delbetalning.Direktbetalning via bank.
Leveranssätt
Vi erbjuder nedan leveranssätt. Fullständig information på SkiStarshop.com. - Upphämtning i SkiStarbutik.- Utkörd till din bokade stuga. - Utlämningsställe.- Hemleverans.
Fraktkostnad
Inom Sverige är frakten kostnadsfritt vid beställningar som överstiger 500 SEK. För beställningar under 500 SEK tillkommer en fraktavgift om 49 SEK. Kostnadsfri leverans till bokad stuga och till butiker på destinationen. Fullständiga villkor finns på SkiStarshop.com.
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem