Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Nordiska Galleriet

Fri frakt och prisgaranti på hela vårt sortiment. Nordiska Galleriet är en auktoriserad butik som enbart säljer 100% original.

Populära produkter från Nordiska Galleriet

Omdömen

Här hittar du butikens betyg från kunder som handlat från den och från PriceRunner Plus-medlemmar. Som medlem kan du hjälpa andra till bättre köp genom att skriva ett omdöme och berätta vad du tycker var bra eller mindre bra när du har handlat från denna butik.

Kundomdömen på denna butik kan endast lämnas av personer som har genomfört ett köp på butikens webbplats. Läs mer om verifierade kundomdömen.

4.32 Recensioner

5,0

Bra sortimentet av highend inredning
3 januari 2019

Information om Nordiska Galleriet

Namn
Nordiska Galleriet
Betyg och recensioner

(2 recensioner)

Butikens hemsida
Adress Huvudkontor
Nybrogatan 11, 114 39, Stockholm
Telefon
08-442 83 60
Telefonorder
08-442 83 60
Org nr
556032-3189
Bolagsform
Aktiebolag
Företagsnamn
Aktiebolaget Nordiska Galleriet
Antal butiker
2
Garanti
Tillämpning och konsumentskyddDe allmänna villkoren tillämpas på det köpeavtal som du som konsument sluter med AB Nordiska Galleriet, org. nr 556032-3189, nedan kallat Nordiska Galleriet. För att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på www.nordiskagalleriet.se. Vid en eventuell tvist mellan Nordiska Galleriet och dig som kund följs Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.
Lägsta prisgaranti
PrisgarantiVi tillämpar en prisgaranti som innebär att vi alltid matchar priset om du skulle hitta samma vara till billigare pris hos någon av våra konkurrenter. Prisgarantin omfattar samtliga återförsäljare i Skandinavien. En förutsättning är naturligtvis att varan skall vara ny, äkta, och inte ingå i en tillfällig kampanj. Tänk på att åberopa prisgarantin innan du genomför din beställning. Gäller ej redan lagd order.Vår prisgaranti är enkel. Hittar du samma vara till ett lägre pris hos en annan återförsäljare matchar vi priset.Vi vill att du ska kunna lita på oss när du handlar. Att erbjuda design till rätt pris är en viktig del i vår filosofi. Utöver att alltid ha konkurrenskraftiga priser har vi därför också infört prisgaranti på hela vårt sortiment.Vi förstår att du som kund ibland även kikar in hos några av våra konkurrenter. Om du skulle hitta en vara till ett lägre pris hos någon annan kan du därför visa det för oss så ser vi till att matcha det priset.För att utnyttja vår prisgaranti kontaktar du oss via mail, telefon eller genom att prata med någon av våra säljare i butiken.Prisgarantin gäller genom att visa upp en offert eller en länk till en annan återförsäljare där det lägre priset tydligt framgår. Varan måste ha exakt samma utförande, material och storlek. Den måste vara i nyskick och inte vara del i en tillfällig priskampanj. Prisgarantin omfattar samtliga återförsäljare i Skandinavien. Tänk på att åberopa prisgarantin innan du genomför din beställning. Gäller ej redan lagd order.Glöm inte att lämna ditt namn, e-post och ett telefonnummer som vi kan nå dig på.
Öppet köp
Enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit dina varor, förutsatt att din vara inte är specialbeställd och producerad på beställning, eller på annat sätt fått en tydlig personlig prägel. Exempelvis om vi tillverkat en soffa där du som kund valt ett tyg utifrån tygprov eller bild. Ångerrätten gäller endast för privatpersoner ej näringsidkare.För att ångerrätten ska gälla ska varan skickas tillbaka i oförändrat skick och i oskadad originalförpackning. I de fall varan är förseglad ska den vara obruten. Kontakta kundtjänst innan du returnerar dina varor. Fraktkostnader och expeditionsavgifter för returförsändelsen står du själv för.Returadress är:AB Nordiska GallerietC/O InrecoUrsviksvägen 129174 46 SundbybergVaran är i kundens ägo tills vi mottagit returen, därför är det viktigt att varan inte kommer till skada under frakten. Förpacka därför ditt paket noga. Kunden står för eventuella skador under transporten då varan skickas tillbaka till oss. Vi rekommenderar att skicka spårbara paket för din egen säkerhet. Notera att returen ska skickas direkt till vårt lager, inte till ett postombud. Kontakta ditt närmaste postombud för närmare uppgifter. Har du frågor angående ångerrätt/retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Fraktkostnader och expeditionsavgifter för returförsändelsen står du som kund för.
Returpolicy
Enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit dina varor, förutsatt att din vara inte är specialbeställd och producerad på beställning, eller på annat sätt fått en tydlig personlig prägel. Exempelvis om vi tillverkat en soffa där du som kund valt ett tyg utifrån tygprov eller bild. Ångerrätten gäller endast för privatpersoner ej näringsidkare.För att ångerrätten ska gälla ska varan skickas tillbaka i oförändrat skick och i oskadad originalförpackning. I de fall varan är förseglad ska den vara obruten. Kontakta kundtjänst innan du returnerar dina varor. Fraktkostnader och expeditionsavgifter för returförsändelsen står du själv för.Returadress är:AB Nordiska GallerietC/O InrecoUrsviksvägen 129174 46 SundbybergVaran är i kundens ägo tills vi mottagit returen, därför är det viktigt att varan inte kommer till skada under frakten. Förpacka därför ditt paket noga. Kunden står för eventuella skador under transporten då varan skickas tillbaka till oss. Vi rekommenderar att skicka spårbara paket för din egen säkerhet. Notera att returen ska skickas direkt till vårt lager, inte till ett postombud. Kontakta ditt närmaste postombud för närmare uppgifter. Har du frågor angående ångerrätt/retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Fraktkostnader och expeditionsavgifter för returförsändelsen står du som kund för.Vid ångrat köp återbetalar vi samma belopp som du som kund betalat för varan. Du får tillbaka pengarna inom 30 dagar från den dag då vi mottagit meddelandet om att du önskar ångra ditt köp. Nordiska Galleriet förbehåller sig rätten att vänta med återbetalning till dess att vi mottagit varan eller att du visat att varan är skickad tillbaka till oss. Återbetalningen görs via samma betalningsalternativ som användes vid köptillfället om ej annat är överenskommet.
Betalningsmöjligheter
Du kan välja kortbetalning (Visa/Mastercard/American Express), fakturabetalning och delbetalning, samt direktbetalning via Klarna Checkout.Vid fakturabetalning hänvisas till Klarnas köpvillkor.
Medlemskort
Nej
Köp på avbetalning
Du kan välja kortbetalning (Visa/Mastercard/American Express), fakturabetalning och delbetalning, samt direktbetalning via Klarna Checkout.Vid fakturabetalning hänvisas till Klarnas köpvillkor.
Leveranssätt
De fraktsätt som erbjuds varierar beroende på hur stor (skrymmande) din order är samt var i Sverige du befinner dig.Vid större ordervärden samt skrymmande möbelbeställningar, t.ex. större soffor, bord och liknande gäller följande alternativ:- StockholmHemleverans sker med vår samarbetspartner Inreco. Så fort dina varor har anlänt till vårt lager och är redo att utlevereras blir du kontaktad av Inreco som bokar tid för leverans. Varorna levereras fraktfritt till tomtgräns/trottoarkant. Vill du ha hjälp med inbärning, avemballering, bortforsling av emballage samt enklare montering (t.ex. montering av ben till soffa eller liknande) kan detta väljas till i kassan för fast pris om 900 kr (inklusive moms). Vi kan även hjälpa till med svårare montering på begäran, kontakta kundtjänst för mer information.- Resten av SverigeHemleverans sker med vår samarbetspartner DHL. Så fort dina varor har anlänt till vårt lager och är redo att utlevereras blir du kontaktad av vår kundtjänst som bokar tid för leverans. Varorna levereras fraktfritt till tomtgräns/trottoarkant. Vill du ha hjälp med inbärning, avemballering, bortforsling av emballage samt enklare montering (t.ex. montering av ben till soffa eller liknande) kan detta väljas till i kassan för fast pris om 900 kr (inklusive moms).Vid beställningar av mindre möbler samt inredningsdetaljer gäller följande alternativ:- Stockholm, Göteborg och MalmöHemleverans sker med Budbee. Budbee levererar vardagskvällar samt lördagar och du kan följa din beställning via deras app. När leverans är på gång får du ett SMS med en länk som tar dig till sidan för att följa din beställning. Om du bor i lägenhet så tänk på att budet behöver din portkod för att kunna leverera till din ytterdörr. Fraktfritt vid köp över 500 kr. Vid beställning under 500 kr tillkommer 39 kr fraktavgift. Normal leveranstid från det att varorna lämnar vårt lager är 1-3 dagar.- Övriga SverigeVarorna skickas med spårbart paket till ditt närmsta postombud med DHL. Så fort varorna anlänt till vårt lager skickas de ut till dig som kund. Normal leveranstid från det att varorna lämnar vårt lager är 2-5 dagar. När varorna anlänt till ditt ombud får du ett SMS med information om kolli-id. Glöm inte att ta med legitimation då du hämtar ut ditt paket. Fraktfritt vid köp över 500 kr. Vid beställning under 500 kr tillkommer 39 kr fraktavgift.- Leverans utanför SverigeInom EU - Ja, vi kan leverera till alla länder inom EU. Frakt tillkommer beroende på land och betalas av dig som kund. Kontakta oss för ytterligare information och beställning.Resten av världen – Vi gör vårt yttersta för att kunna tillgodose dina önskemål om leverans utanför EU. Kontakta oss för ytterligare information och beställning.Vid leverans utanför Sverige kan extra fraktkostnader tillkomma utöver det totala priset som visas i kassan på hemsidan. Dessa extrakostnader kan komma att aviseras efter genomfört köp och ingår därmed inte i totalbeloppet som visats och betalats i kassan. Det är du som kund som ska betala dessa extrakostnader som leverans utanför Sverige medför.
Fraktkostnad
Frakt & leveransDe fraktsätt som erbjuds varierar beroende på hur stor (skrymmande) din order är samt var i Sverige du befinner dig.Vid större ordervärden samt skrymmande möbelbeställningar, t.ex. större soffor, bord och liknande gäller följande alternativ:- StockholmHemleverans sker med vår samarbetspartner Inreco. Så fort dina varor har anlänt till vårt lager och är redo att utlevereras blir du kontaktad av Inreco som bokar tid för leverans. Varorna levereras fraktfritt till tomtgräns/trottoarkant. Vill du ha hjälp med inbärning, avemballering, bortforsling av emballage samt enklare montering (t.ex. montering av ben till soffa eller liknande) kan detta väljas till i kassan för fast pris om 900 kr (inklusive moms). Vi kan även hjälpa till med svårare montering på begäran, kontakta kundtjänst för mer information.- Resten av SverigeHemleverans sker med vår samarbetspartner DHL. Så fort dina varor har anlänt till vårt lager och är redo att utlevereras blir du kontaktad av vår kundtjänst som bokar tid för leverans. Varorna levereras fraktfritt till tomtgräns/trottoarkant. Vill du ha hjälp med inbärning, avemballering, bortforsling av emballage samt enklare montering (t.ex. montering av ben till soffa eller liknande) kan detta väljas till i kassan för fast pris om 900 kr (inklusive moms).Vid beställningar av mindre möbler samt inredningsdetaljer gäller följande alternativ:- Stockholm, Göteborg och MalmöHemleverans sker med Budbee. Budbee levererar vardagskvällar samt lördagar och du kan följa din beställning via deras app. När leverans är på gång får du ett SMS med en länk som tar dig till sidan för att följa din beställning. Om du bor i lägenhet så tänk på att budet behöver din portkod för att kunna leverera till din ytterdörr. Fraktfritt vid köp över 500 kr. Vid beställning under 500 kr tillkommer 39 kr fraktavgift. Normal leveranstid från det att varorna lämnar vårt lager är 1-3 dagar.- Övriga SverigeVarorna skickas med spårbart paket till ditt närmsta postombud med DHL. Så fort varorna anlänt till vårt lager skickas de ut till dig som kund. Normal leveranstid från det att varorna lämnar vårt lager är 2-5 dagar. När varorna anlänt till ditt ombud får du ett SMS med information om kolli-id. Glöm inte att ta med legitimation då du hämtar ut ditt paket. Fraktfritt vid köp över 500 kr. Vid beställning under 500 kr tillkommer 39 kr fraktavgift.- Leverans utanför SverigeInom EU - Ja, vi kan leverera till alla länder inom EU. Frakt tillkommer beroende på land och betalas av dig som kund. Kontakta oss för ytterligare information och beställning.Resten av världen – Vi gör vårt yttersta för att kunna tillgodose dina önskemål om leverans utanför EU. Kontakta oss för ytterligare information och beställning.Vid leverans utanför Sverige kan extra fraktkostnader tillkomma utöver det totala priset som visas i kassan på hemsidan. Dessa extrakostnader kan komma att aviseras efter genomfört köp och ingår därmed inte i totalbeloppet som visats och betalats i kassan. Det är du som kund som ska betala dessa extrakostnader som leverans utanför Sverige medför.
Medlemskrav
Nej
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem