Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Omdömen

Här hittar du butikens betyg från kunder som handlat från den och från PriceRunner Plus-medlemmar. Som medlem kan du hjälpa andra till bättre köp genom att skriva ett omdöme och berätta vad du tycker var bra eller mindre bra när du har handlat från denna butik.

5,0

(3)

Kundomdömen på denna butik kan endast lämnas av personer som har genomfört ett köp på butikens webbplats.

5,0

Oslagbara priser, snabb leverans och trevlig och kunnig personal. Kommer definitivt att handla här igen:)
10 juni 2019

5,0

Otroligt snabb leverans. Bara några timmar efter att jag beställt en bilbarnstol kom leveransbekräftelse att paketet var på väg. Jag missade ett tillbehör till bilbarnstolen, men såg direkt efter jag beställt att jag gjort det och ringde kundtjänst hos BabyV och de löste det smidigt så jag fick tillbehöret med. Mitt barn är väldigt nöjd med sin nya bilbarnstol.
14 januari 2019

5,0

Jag har handlat härifrån flera gånger, och det funkar alltid klockrent! Snabb leverans, rätt saker i paketet och aldrig några problem om man behöver returnera eller har frågor om sina produkter. Ni får fem stjärnor av mig! :-)
19 december 2018

5,0

Har en mycket positiv upplevelse av att handla hos BabyV o kan inte annat än att rekommendera BabyV till andra!
5 december 2018

5,0

Mycket snabb leverans. Fint och väl förpackat i paketet. Enkelt och smidigt att köpa saker av BabyV och mycket trevligt bemötande när jag ställde en fråga om en av produkterna. Får toppenbetyg av mig. Kommer handla här igen.
26 november 2018

Information om BabyV

Namn
BabyV
Betyg och recensioner

5,0

(3)

Butikens hemsida
Adress Huvudkontor
Åstorpsvägen 7, 262 96 Ängelholm
Telefon
0431-31 35 35
Org nr
556970-5154
Bolagsform
Aktiebolag
Företagsnamn
Baby V AB
Antal butiker
En av Sveriges allra största fysiska babybutiker precis bredvid E6:an mellan Helsingborg och Ängelholm, samt webshop på www.babyv.se.
Garanti
Du har 12 månaders garanti räknat från ditt inköpsdatum. På tyger samt förbrukningsvaror har du 6 månaders garanti. I övrigt gäller villkor enligt konsumentköplagen dvs. tre års reklamationsrätt mot produktionsfel. Vid köp innan förlossningen gäller med automatik förlossningsgaranti.
Lägsta prisgaranti
Ja
Öppet köp
Vi har 365 dagars öppet köp, som gäller oanvänd vara i obruten originalförpackning. Öppet köp gäller produkter som fortfarande finns i vårt sortiment, dock ej bilstolar (av säkerhetsskäl) och monterade barnvagnar.Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen.
Returpolicy
Vid distansköp har du 14 dagars ångerrätt från det att du hämtar ut alternativt mottar varan. Vi ber vi dig returnera varan i sin originalförpackning. Returfrakten om du vill utnyttja din ångerrätt bekostas alltid av dig och brukar vanligen kosta mellan 70 kr och 195 kr om vi bokar den till dig, men kan variera beroende på storlek och vikt på paketet/paketen. Det är du som kund som har ansvar för varan tills den når tillbaka till oss, alltså även under transporten. Detta ansvar innefattar bland annat att produkten ej skadas eller kommer bort under returfrakten.
Betalningsmöjligheter
SVEA faktura och delbetalning, kortbetalning med VISA eller MasterCard.
Leveranssätt
Leveranstiden är normalt 0 till 2 arbetsdagar. Läs mer om våra leveransvillkor här: https://www.babyv.se/leverans.html
Fraktkostnad
Baby V skickar alla beställningar på 500 kr eller mer utan någon fraktkostnad. Vid beställning under 500 kr tillkommer fraktkostnad på 49 kr.
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem