Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Beliani

Beliani är en ledande återförsäljare av möbler för krävande kunder som inte bara uppskattar modern design, utan också ett överkomligt pris.

Omdömen

Här hittar du butikens betyg från kunder som handlat från den och från PriceRunner Plus-medlemmar. Som medlem kan du hjälpa andra till bättre köp genom att skriva ett omdöme och berätta vad du tycker var bra eller mindre bra när du har handlat från denna butik.

Kundomdömen på denna butik kan endast lämnas av personer som har genomfört ett köp på butikens webbplats.

Information om Beliani

Namn
Beliani
Butikens hemsida
Adress Huvudkontor
Beliani GmbHLindenstrasse 166341 BaarSchweiz
Telefon
0852507040, Måndag till Fredag från 8.00 till 18.00.
Telefonorder
0852507040, Måndag till Fredag från 8.00 till 18.00.
Org nr
Utlandsregistrerad
Bolagsform
Utlandsregistrerad
Företagsnamn
Utlandsregistrerad
Garanti
Vårt företag strävar efter att erbjuda moderna kvalitetsmöbler till rimliga priser. Alla våra produkter är nya och levereras i originalförpackning. Vi säljer alla produkter med ett (1) års fabriksgaranti samt tre (3) års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Garantin täcker endast ursprungliga fabrikationsfel och ej fel som uppstår på grund av egen förändring på varan, så som ändringar i utseende eller funktion, ombyggnation eller annan förändring. Orderbekräftelsen fungerar som garantibevis. Du kan förlänga garantiperioden upp till 5 år mot en extra avgift. Läs mer i våra Villkor.
Öppet köp
365 dagars ångerrätt.
Returpolicy
365 dagars ångerrätt. Beliani hoppas att du som kund alltid ska bli nöjd med det du beställer. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Om du inte gillar din produkt har du en returätt på 365 dagar.
Betalningsmöjligheter
Förskottsbetalning, Kreditkort, PayPal, KLARNA.
Köp på avbetalning
via KLARNA.
Leveranssätt
Leverans av större varor sker via DSV, Freja eller DB Schenker. Vi strävar efter att göra leveransen av din beställning så smidig och bekväm som möjligt. Mindre föremål kommer att levereras med Postnord.
Fraktkostnad
Gratis.
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem