Zoo.se

Europas ledande Zoobutik! Världsledande på produkter till attraktiva priser. Upplevelsebutik med smådjur, saltvatten & sötvattenfiskar. Hemleveranser i hela landet.

Till butik

Zoo.se

Populära produkter från Zoo.se

Ever Clean Lavendel 10L
Zoo.se Logotyp

Ever Clean Lavendel 10L

249 kr

4,8

Omdömen

Hjälp andra till ett bättre köp genom att lämna ett omdöme och berätta vad du tyckte var bra eller mindre bra när du handlade från denna butik.

4,5(31)
En verifierad köpare
8 dagar sedan
4,9

Superbra service som alltid

En verifierad köpare
en månad sedan
3,1

Det tog tre dagar, efter orderbekräftelsen, innan jag fick någonsomhelt återkoppling. Det är ovanligt lång tid.

En verifierad köpare
en månad sedan
4,8

För att Ni är bäst. Vilken snabb leverans 2 dagar helt otroligt.

En verifierad köpare
2 månader sedan
5,0

Har handlat hos Zoo.se senaste halvåret och är mycket nöjd med både utbud, priser och smidig hemleverans.

Information om Zoo.se
Namn

Zoo.se

Betyg och recensioner

4,5(31)

Butikens hemsida

Till butik

Adress huvudkontor

Ulvsundavägen 191E, 16867 Bromma

Telefon

08-28 07 40

Org nr

556376-3332

Bolagsform

Aktiebolag

Företagsnamn

Hulthen Trading AB

Antal butiker

1

Garanti

3 års reklamationsrätt Smakgaranti

Öppet köp

14 dagar

Returpolicy

Zoo.se följer distansavtalslagen som ger dig rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit dina varor, sedan har du som kund 14 dagar på dig att skicka tillbaka returen till oss efter utnyttjandet av ångerrätten. Detta gäller förutsatt att varan återsänds i oanvänt skick, du får självklart undersöka varan för att fastställa dess egenskaper och funktion. Varor som foder, godis, kosttillskott och liknande måste vara i obruten förpackning för att anses oanvänd samt produkter med försegling (teknisk plombering) måste vara obruten. Vi kan tyvärr inte ta frysfoder i retur. Återbetalning sker inom 14 dagar efter att vi har mottagit din retur. När du vill skicka en vara åter så ber vi dig att kontakta vår kundservice och meddela oss om att du vill nyttja ångerrätten, samt om du så önskar kan vi skicka en retursedel till dig via e-post och returfrakten kostar från 69 :- (vikt, storlek & om paketet är skrymmande). Du står själv för returfrakten och vi accepterar inte returer via postförskott samt vi kan inte hämta packet som har anlänt till ett ombud. Du kan också returnera produkten direkt i butiken, om du tar med följesedeln eller fakturan. Fyll i retursedelsblanketten som följde med din order med ditt ordernummer eller använd er av konsumentverkets standardblankett när du skickar varan tillbaka så att vi kan behandla returen snabbare. När du returnerar en vara står du för risken när varan skickas åter till oss. Tänk på att paketera in varan ordentligt så att den inte kan skadas under transporten. Vi önskar att alla varor som skickas tillbaka till oss har kvar alla etiketter, originalförpackning samt manualer om dessa medföljer. Om varan eller förpackningen har förändrats från ursprungsskick kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning.

Har klubbmedlemskap

Betal- och leveransinformation
Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressDiners ClubVisaMastercard

Certifikat

Trygg E-handel

Fraktalternativ

BestBudbeeDHL FreightPostNord

Alla produkter från Zoo.se

BadrumsmöblerBaktillbehörBarnkläderBatterier & LaddbartBelysningBöckerCamping & FriluftslivFiskeFörsta hjälpenHerrkläderHudvårdHusdjurHygienartiklarHälsovårdsprodukterHårprodukterHårtorkarInomhusklimatInredningsdetaljerJaktKosttillskottKökstillbehörLeksakerMark-, Murstenar & BrukMattor & FällarMatvarorOkategoriseratPlantorReceptfria läkemedelRidsportStädutrustning & RengöringsmedelTrädgård & UtemiljöVatten & AvloppVäderstationerVäskor