Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Vitvaruexperten

Noga utvalt - Pressade priser Butik i Sollentuna med Outlet Installationer

Populära produkter från Vitvaruexperten

Omdömen

Här hittar du butikens betyg från kunder som handlat från den och från PriceRunner Plus-medlemmar. Som medlem kan du hjälpa andra till bättre köp genom att skriva ett omdöme och berätta vad du tycker var bra eller mindre bra när du har handlat från denna butik.

Kundomdömen på denna butik kan endast lämnas av personer som har genomfört ett köp på butikens webbplats. Läs mer om verifierade kundomdömen.

3.53 Recensioner

5,0

Mycket nöjd med köpet. Mycket nöjd med servicen av personalen från företaget som dessutom hittade min beställning som Bring hade kört till fel stad. Tackar en gång till för Emils service och trevligt korrespondens per mail.
21 januari 2019

5,0

Trevligt bemötande av personalen! Problemet var Bring med logistikproblem och otrevlig personal när jag ringde och frågade om leverans. Hade bokat kvälls/helgleverans. Jobbar heltid med restid till/från arbetet. Blev upplyst på ett mycket otrevligt sätt att såna leveranser gjordes inte till min bostadsort. Kände mig totalt dumförklarad! Fick en ultimatumtid om jag ville ha min spis före jul. Fick betala min son för förlorad arbetsinkomst så han kunde åka och möta upp dem. Tiden var en tisdag(jag arbetar från 8.30-18.15 tisdagar). Jag fick också vänta mer än en vecka för leverans. Så butiken får högsta poäng, jag slapp betala leveransavgiften!
2 januari 2019

Information om Vitvaruexperten

Namn
Vitvaruexperten
Betyg och recensioner

(3 recensioner)

Butikens hemsida
Adress Huvudkontor
Glimmervägen 10-13191 62 SOLLENTUNA
Telefon
020-121340
Telefonorder
020-121340
Org nr
559010-7792
Bolagsform
Aktiebolag
Företagsnamn
Vitvaruexperten.com Nordic AB
Antal butiker
1
Garanti
Enligt gällande konsumentköplag
Öppet köp
Ja
Returpolicy
I nyskick samt i original emballage
Betalningsmöjligheter
Faktura, Delbetalning, Kortbetalning, Bankbetalning.
Köp på avbetalning
Ja, via Klarna
Leveranssätt
Postpaket för mindre försändelser med PostNord eller Schencker. Hemleverans av större försändelser med Bring, DSV eller DHL
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem