Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bosch VitaBoost MMBH6P6B
Bosch Logotyp

Bosch VitaBoost MMBH6P6B

En perfekt blender för att göra en smoothie att ta med sig i farten när du ska till jobbet. Även hårda ingredienser stryker med då knivarna snurrar 30000 varv per minut.

Från 2 895 kr till 3 995 kr
·

Placering 6 i kategorin Blenders med kanna

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(100 omdömen)
 • 5
  82%
 • 4
  16%
 • 3
  1%
 • 2
  0%
 • 1
  1%
Nivå 2
ett år sedan
5,0

Grym produkt

I samarbete med Buzzador fick jag hem den här blendern för drygt en månad sen. Den är verkligen kraftfull och bra. Smoothie mixas riktigt slät, soppan värms upp medans den mixas i det förinställda programmet. Det finns även ett rengöringsprogram som gör att den diskas ren med bara ett knapptryck. Något stor i storleken men då den används i stort sett varje dag behöver den inte få plats i något skåp. Tycker om att det finns flera förinställda program som gör att man bara fyller upp den med valfria ingredienser, trycker på en knapp och låter den göra jobbet. Den är även väldigt kraftfull och mixar sönder hårda nötter, kärnor och is utan problem. Jag är supernöjd med Bosch VitaBoost High Speed Blender och kan verkligen rekommendera den.

Nivå 2
ett år sedan
4,0

Vitaboost blender

I samarbete med Buzzador har jag fått möjligheten att testa denna blender. Jag har verkligen använt den flitigt i mim matlagning och testat de olika programmen. Jag blev främst imponerad utav sopp inställningen då den värmer up soppan under tiden den mixar och soppan blir silkeslen i konsistensen. Glass är något jag brukar göra i mina blender och denna vitaboost klarade även det jobbet perfect! Jag blev lite ledsen över att gurkmeja färgade av sig på kannan så tonen ändrades även då efter jag rengjort den.. Rengöring är super enkelt då det finns en inställning för det också! Rekommenderar denna för dem som flitigt använder en blender i sin matlagning!

Nivå 2
ett år sedan
5,0

GRYM!

Bosch VitaBoost är fantastisk! Den levererar på alla plan man vill att en blender ska. Jag fick blender via ett samarbete med Buzzador Jag älskar soppfunktionen! Varm soppa utan kastrull och perfekt slät. Soppa är verkligen det enklaste och nyttigaste maten som vi kör fler dagar i veckan Mycket prisvärd produkt. Liknande produkter i samma prisklass håller inte samma prestanda. 4/5. Hade den varit aningen tystare hade den fått 5/5. Men å andra sidan är det en blender. Dom låter allihopa Jag rekommenderar varmt Bosch VitaBoost till alla mina vänner

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch VitaBoost MMBH6P6B är 2 895 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.