Elvita CKF5200X Rostfritt Stål

Elvita CKF5200X Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys med kylen över frysen. Frysdelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 89 liter. Den har flera funktioner, bland annat automatisk avfrostning.

Pris 9 995 kr
·

Placering 525 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Elvita CKF5200X Rostfritt Stål är 9 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen CKF5200X från Elvita kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 245 liter och är lagom för två till tre personer.

  • Energiklass A++
  • Årlig energiförbrukning på 263 kWh
  • Kylens förvaringsvolym ligger på 245 liter
  • Höj-och sänkbara fötter
  • Varnar om dörren inte stängs

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 89 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 245 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 245 liter helt på egen hand också.

Sammantaget är CKF5200X från Elvita en väldigt trevlig kylfrys med bra egenskaper. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 9995 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta modellerna för tillfället. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Elvita Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.