1. Hem & Hushåll
 2. Vitvaror
 3. Kylar & Frysar
 4. Kylfrysar
Siemens KG49EVI4A Rostfritt Stål

Siemens KG49EVI4A Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys med kylen över frysen. Frysdelen i den här kyl-/fryskombin rymmer 111 liter. Du får även med ett flaskställ.

Jämför pris från 8 944 kr till 13 020 kr
·

Placering 34 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.4

Baserat på 38 omdömen

 • 5

  61%

 • 4

  26%

 • 3

  5%

 • 2

  5%

 • 1

  3%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG49EVI4A Rostfritt Stål är 8 944 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Siemens som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. I frysen har du en volym på 111 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • 201 cm hög
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
 • Klimatklassad enligt SN, T
 • Ljudnivå på 38 decibel
 • Kylen är över frysen

Siemens KG49EVI4A ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Frysen har en volym på 111 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Sammantaget är KG49EVI4A från Siemens en mycket praktisk kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 8944 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.