Gorenje RKI4182E1 Integrerad

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.5

Baserat på 4 omdömen

 • 5

  50%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje RKI4182E1 Integrerad är 5 090 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Är du en av dom som inte tycker att kylskåp och frysar är så snygga passar den här modellen från Gorenje bra då den är integrerad. Det innebär att den byggs in med din övriga köksinredning så att allt ser enhetligt och snyggt ut. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 71 liter, vilket räcker väl för de allra flesta. På bredden är hela enheten uppmätt till 54 centimeter.

 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Separat ställ för flaskor
 • 177 cm hög
 • Kylens förvaringsvolym ligger på 260 liter
 • Energiklass A++

Gorenje RKI4182E1 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 215 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Måtten på den här kylfrysen är 177 cm på höjden, 54 cm på bredden och 55 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Gorenje RKI4182E1. Det här är en topprankad produkt sett till popularitet på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 5090 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör RKI4182E1 till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.