Gram KF 3295-93 X Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Kylfrysen har en total volym på 291 liter och den här modellen har högerhängda, omhängbara dörrar.

Jämför pris från 5 290 kr till 10 630 kr
·

Placering 54 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.3

Baserat på 3 omdömen

 • 5

  67%

 • 4

  0%

 • 3

  33%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gram KF 3295-93 X Rostfritt Stål är 5 290 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en pålitlig kylfrys från Gram som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+. Kylen har en volym på 204 liter, vilket får räknas som ganska stort.

 • Förbrukar 267 kWh per år
 • Kylens förvaringsvolym är 204 liter
 • 230V(220-240V)
 • Kylreserv på 16 timmar ifall strömmen skulle gå
 • Uppmätt ljudnivå till 40 decibel

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+ och förbrukar ungefär 267 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

I kylskåpet hittar du 5 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 40 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Sammantaget är KF 3295-93 X från Gram en riktigt fin kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu kostar KF 3295-93 X 5290 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.25 av 5 och alla dess åtråvärda egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Gram Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.