AEG SDB51221AS Integrerad

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 4 omdömen

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG SDB51221AS Integrerad är 6 390 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en kombinerad kyl och frys från AEG som är integrerad. Integrerade kylfrysar kläs med en panel för att skapa en enhetlig känsla med dina köksluckor och övrig inredning. Kylen har en kapacitet på 147 liter, vilket kan vara lagom för hushåll med två personer. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Frostas av automatiskt
 • 54 cm bred
 • Årlig energiförbrukning på 181 kWh
 • Energiklass A++
 • 230V(220-240V)

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 36 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

I kylskåpet hittar du 4 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Som du förstår så är AEG SDB51221AS en utmärkt kylfrys med flera lockande egenskaper och finesser. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 6390 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla AEG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.