LG GSJ761PZTZ Rostfritt Stål
LG Logotyp
ANNONS

Från Golvshop

GSJ761PZTZ

14 239 kr
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.6

Baserat på 57 omdömen

 • 5

  74%

 • 4

  19%

 • 3

  4%

 • 2

  0%

 • 1

  4%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSJ761PZTZ Rostfritt Stål är 14 239 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 10 jämförda butiker.

Det här är ett så kallat side-by-side skåp, vilket innebär att kyl och frys står jämsides varandra. Side-by-side är en amerikansk konstruktion som nu blir allt populärare även här hemma. Passar jättebra för dig som har ett större hushåll och brukar storhandla. Med denna modell får du goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 196 liter.

 • Kylfrys från LG
 • Fristående kylfrys
 • Energiklass A++
 • 179 cm hög
 • Energiförbrukning på 376 kWh per år

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 179 cm hög, 91 cm bred och 74 cm djup.

LG GSJ761PZTZ ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 39 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 405 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för en större familj. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 405 liter helt på egen hand också.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med LG GSJ761PZTZ. Det här är en topprankad kylfrys sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 14239 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.67 av 5 och alla dess bra attribut gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla LG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.