Liebherr CP 4315 Vit
Liebherr Logotyp

Liebherr CP 4315 Vit

Du har här en fristående kylfrys som har högsta möjliga energiklassning. Kyldelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 220 liter och den här modellen har omhängbara dörrar.

Pris 18 378 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CP 4315 Vit är 18 378 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här är en kombinerad kyl och frys från Liebherr som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Då den är av högsta energiklass kommer du spara in på både miljö och plånbok. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 115 liter.

  • Fristående kylfrys
  • Tillverkad av Liebherr
  • Inbyggd belysning i kylen
  • 67 cm djup
  • Kylen är över frysen

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Liebherr CP 4315 har mätts upp till 185 cm hög, 60 cm bred och 67 cm djup.

Liebherr CP 4315 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 33 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Liebherr CP 4315. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 18378 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.