Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.0

Baserat på 9 omdömen

 • 5

  56%

 • 4

  22%

 • 3

  0%

 • 2

  11%

 • 1

  11%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bauknecht KGLFI 18 A2+ IN Rostfritt Stål är 4 538 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här är en kombinerad kyl och frys från Bauknecht som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. I frysen har du en volym på 111 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • Kylen har 5 lådor och hyllor
 • Tillverkad av Bauknecht
 • 60 cm bred
 • 189 cm hög
 • Ljudnivån mäter upp till 38 decibel

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 243 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 111 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 38 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Bauknecht KGLFI 18 A2+ IN. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 4538 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla Bauknecht Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.