Whirlpool ART 9811/A++ SF Integrerad
Whirlpool Logotyp

Det här är en integrerad kylfrys med kylen över frysen. Kyl och frys rymmer tillsammans 308 liter. Den har flera funktioner, bland annat automatisk avfrostning.

Jämför pris från 7 995 kr till 8 147 kr
·

Placering 1135 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Whirlpool ART 9811/A++ SF Integrerad är 7 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Whirlpool levererar här kylfrysen ART 9811/A++ SF. Det är en integrerad kylfrys, vilket innebär att den kan dekoreras med träpanel för att smälta in och matcha din övriga köksinredning. Med en kapacitet i kylen på 228 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Kylen är över frysen
 • Inbyggd belysning i kylen
 • 230V(220-240V)
 • Integrerad kylfrys
 • Energiklass A++

Kylen har en volym på 228 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 19 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 247 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Whirlpool ART 9811/A++ SF. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner och för tillfället kostar ART 9811/A++ SF 7995 kr. Den har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Whirlpool Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.