Whirlpool ART 459/A+ NF Integrerad
Whirlpool Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.3

Baserat på 3 omdömen

 • 5

  33%

 • 4

  0%

 • 3

  33%

 • 2

  33%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Whirlpool ART 459/A+ NF Integrerad är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Är du en av dom som inte tycker att kylskåp och frysar är så snygga passar den här modellen från Whirlpool bra då den är integrerad. Det innebär att den byggs in med din övriga köksinredning så att allt ser enhetligt och snyggt ut. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 201 liter och är lagom för två till tre personer.

 • Frostas av automatiskt
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Kylfrys från Whirlpool
 • Varnar om du glömmer stänga dörren
 • Frysens förvaringsvolym ligger på 63 liter

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 201 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 201 liter helt på egen hand också.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 296 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Whirlpool ART 459/A+ NF ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Som du förstår så är Whirlpool ART 459/A+ NF en riktigt bra kylfrys med många bra egenskaper. Det här är en av de allra mest populära och eftersökta modellerna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 7990 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Whirlpool Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.