Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
KitchenAid 5KFP0719EAC
KitchenAid Logotyp

KitchenAid 5KFP0719EAC

Den här matberedaren har en bunke med en volym på 1.7 liter. Effekten är blygsam, men duger för lättare jobb och du kan maskindiska delarna.

Från 1 790 kr till 1 999 kr
·

Placering 28 i kategorin Matberedare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

2,5(2 omdömen)
 • 5

  0%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  50%

5KFP0719

Snygg, stark och enkelt att rengöra!! Allting får plats i maskinen vilket är ett stort plus, då får maskinen enkelt plats nästan överallt. Inköpt från Bagaren & Kocken

Ofathomably en besvikelse

Det är svårt att säga något positivt om denna produkt: Fördelar: - Lätt att sammansätta och kan skära grönsaker okej Nackdelar: - Är för svag för att göra något längre än dressingar och hugga grönsaker - Kan inte fånga saker i ytterkanten, så måste stoppas flera gånger och skrapas till (vad man än gör!) - Noisy nog för att göra dig och dina grannar galna. - Plastdelar kan vara mycket bräckliga - Hålet på toppen har en besvärlig form som kan få saker att fästa sig (särskilt lock). Gör dig själv en tjänst och hitta en annan lösning!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på KitchenAid 5KFP0719EAC är 1 790 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.