1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
AL-KO Energy Flex CS 4030

AL-KO Energy Flex CS 4030

En motorsåg som drivs på batteri är ofta tystgående jämfört de bensindrivna, så att du inte stör grannarna. Det är en normaltung motorsåg med en vikt på 4 kg. Svärdslängden för denLäs mer

Jämför pris från 1 488 kr till 1 724 kr
·

Placering 259 i Motorsågar

ANNONS

Från Buildor

AL-KO Motorsåg Batteri CS 4030 utan batteri och laddare

1 488 kr
Buildor Logotyp
4,9
  • 3002
  • 3003
  • 3016
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Amazon.se

fr.1 589 kr
Annons

AL-KO

fr.1 679 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AL-KO Energy Flex CS 4030 är 1 488 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Detta är en batteridriven motorsåg från AL-KO med säkerhetsfunktionen kedjebroms och sågblad på 30 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Batteridrift
  • 40,0V batteri
  • 30 cm svärd
  • 30 minuters batteritid
  • Kedjebroms

Om du funderar på att köpa en batteridriven motorsåg är det bra att kika på hur starka motorn och batteriet är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass stark motorsåg du bör ha. Med 40,0 volt får du ett rätt så starkt batteri.

Då användning av motorsågar inte är helt riskfritt så är det även bra att kika på säkerhetsfunktioner som medföljer. Den här modellen är utrustad med säkerhetsfunktionen kedjebroms för att skydda användaren om sågen får kast (kickback).

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Energy Flex CS 4030. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för motorsågar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. I kategorin motorsågar är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu kostar Energy Flex CS 4030 1488 kr.

Jämför alla AL-KO Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.