1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
Trendande
Ryobi RY36CSX35A-0

Ryobi RY36CSX35A-0

Motorsågen drivs med batteri så du behöver inte oroa dig över långa sladdar i trädgården. Motorsågen väger 4 kg. Svärdslängden för den här modellen är 35 cm.Läs mer

Jämför pris från 2 495 kr till 2 499 kr
·

Placering 39 i Motorsågar

ANNONS

Från K-rauta

Kedjesåg Ryobi Ry36Csx35A-0 36V

2 499 kr
Clas Ohlson Logotyp
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3004
 • 3009
Erbjuder hemleverans

Motorservice i Lagan

fr.2 495 kr
Annons

Stuvbutiken

fr.2 499 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Ryobi RY36CSX35A-0 är 2 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Detta är en batteridriven motorsåg från Ryobi med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och svärdslängd på 35 cm passande för både fällning och kvistning.

 • Drivs med batteri
 • 36,0V batteri
 • Svärdslängd på 35 cm
 • AVS (Anti-Vibration System)
 • Kedjebroms för ökad säkerhet

Om du funderar på att köpa en batteridriven motorsåg är det bra att titta på batteriets styrka samt motorns effekt. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass stark motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass lätt och fort det går att utföra arbetet. Med 36,0 volt får du ett rätt så starkt batteri.

Förutom att vara påläst om hur man använder motorsågen är även säkerhetsfunktionerna bra att kika på. Den här modellen är försedd med säkerhetsfunktioner som kedjebroms för att skydda användaren från saker som kickback (kast).

Som du förstår så är RY36CSX35A-0 ett verktyg med många praktiska egenskaper. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. Om du prisjämför den här maskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 2495 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet.

Jämför alla Ryobi Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.