1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Stånghäcksaxar
Einhell GE-HH 18/45 Li T-Solo
Einhell Logotyp

Einhell GE-HH 18/45 Li T-Solo

En häcksax som drivs med batteri ger obegränsad räckvidd i ditt arbete. Den väger 5 kg. Häcksaxens svärd har en normallängd 45 cm.Läs mer

Jämför pris från 1 249 kr till 3 459 kr
·

Placering 16 i Stånghäcksaxar

ANNONS

Från Golvshop

Häcksax teleskop GE-HH 18/45 Li T

1 299 kr
jem & fix Logotyp
2,7
  • 3002
  • 3003
Erbjuder hemleverans
Annons

Checkfrank

fr.1 450 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Einhell GE-HH 18/45 Li T-Solo är 1 249 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 9 jämförda butiker.

Här har du en batteridriven häcksax från Einhell med praktisk sele för ökad komfort och 45 cm svärdlängd passande för tjockare grenar och stammar. Teleskopfunktionen ger dig också utökad räckvidd. Att ha den finaste trädgården i grannskapet betyder mycket. En riktigt bra häcksax hjälper dig att uppnå det.

  • Batteridrift
  • Motorsågssvärdet är 45 cm långt
  • Bärsele för lättare hantering
  • Vikten är 5,4 kg

Den här häcksaxen är ett miljövänligare alternativ då den drivs med batteri, så du har mer rörelsefrihet än modeller med elsladd. Tänk bara på batteritiden och att du laddar upp batteriet igen. Ett extra batteri kan också vara bra att ha.

Den är dock en av de tyngre modellerna med en vikt på 5,4 kg, vilket kan vara otympligt om man skall klippa länge med den.

Som du förstår så är GE-HH 18/45 Li T-Solo ett verktyg med många praktiska egenskaper. Om vi jämför snittpriser för alla häcksaxar så har den här modellen ett pris som ligger under genomsnittet, vilket kanske passar dig med en budget. Det här är en av de allra mest populära maskinerna på PriceRunner för tillfället och den har för närvarande ett lägsta pris på 1249 kr.

Jämför alla Einhell Stånghäcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.