1. Start
  2. Guider

Uppdaterad  

Topplista: Effektiva ansiktsmasker 2021

Vem gillar inte att lägga en ansiktsmask för att ge huden en extra boost? Vår skönhetsexpert har spanat in ett helt gäng effektiva ansiktsmasker, som kommer lyfta din hudvårdsrutin. Här hittar du ansiktsmasker som exfolierar, renar och ger huden en glow boost.

Topplista ansiktsmasker

Ansiktsmasker har blivit otroligt populära de senaste tio åren. Forna är dagarna då ansiktsmaskerna mest kändes som om de hyvlade av det övre hudlagret och gjort ansiktet stramt och torrt. Idag finns ett rikt utbud av masker som faktiskt ger synliga resultat på en gång. Skaffa dig en samling ansiktsmasker som passar din hud, och bli en maskare. Följ taggen "söndagsmasken" på instagram för inspiration och flera masktips. PriceRunners skönhetsexpert Katarina Stenskytt, tipsar om spännande masker som är lätta att älska.

Acasia Skincare Start Me Up Sheet Mask 23ml

Acasia skincare Start me up sheet mask

En prisvinnande sheet mask som ger huden en omedelbar energiboost och ger synliga resultat på studs. Passar allra bäst att lägga inför en fest eller när man vill att huden ska få en extra energikick. Glöm inte att klappa in de sista dropparna ur förpackningen när behandlingen är klar – detta är droppar man inte vill vara utan.

Jämför alla priser
Pudderdåserne T-Zone Peeling 50ml

Pudderdåserne T-Zone Peeling

En ansiktsmask för den som vill hålla t-zonen under kontroll. Pudderdåserna är två danska beautyskribenter som genom sitt bloggande har vunnit många fans i Danmark. Givetvis kastar vi oss glatt över deras hudvårdsprodukter.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask 150ml

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask passar inte bara när hösten börjar smyga sig på och butikerna fylls av pumpor. Tvärtom är detta en exfolierande mask att plocka fram ur badrumsskåpet ett par gånger i månaden, året om. Pirrar skönt på huden och lämnar en fin lyster då den sköljs bort.

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask 90ml

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

En rejält återfuktande ansiktsmask med en rolig och studsig formula. Detta är en ansiktsmask som är kul att använda, då huden känns mjuk och följsam på en gång. Luktar milt och gott och har en riktigt härlig konsistens.

Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask 100ml

Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask

OK, det luktar kanske lite väl damigt – men tänk på att detta är ett delikat franskt märke som genomgående håller hög kvalitet. Då kan man stå ut med den något mogna doften. Kanske särskilt om man använder den som nattmask, och belönas med bebismjuk hud morgonen efter.

Sisley Paris Black Rose Cream Mask 60ml

Sisley Black Rose Cream Mask

Letar du efter lite lyx i badrummet? Då är Sisley ett märke att spana in. Härliga resultat med en känsla av lyx och flärd. Känns det för dyrt? Använd PriceRunners prisbevakning för att hålla koll på om priset går ned.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30ml

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Den röda exfolierande masken från The Ordinary kallas ofta för just blodmasken, eller vampyrmasken. Men oroa er inte, det är bara färgen som påminner om blod. Detta är en väldigt effektiv exfolierande mask. Men gå varsamt med den – ett par minuter räcker gott för de första gångerna man testar den.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss