Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Så kan du se vilka butiker som erbjuder hemleverans

Profilbild
Uppdaterad 18 mars 2020

Är du hemma och lite krasslig? Försöker du undvika onödiga turer till affären? Nu kan du enkelt se vilka webbutiker som erbjuder hemleverans.

I dessa karantän- och sjukdomstider, är det många som inte kan eller vill gå till butikerna i onödan. En given lösning, är att handla via nätet. Men hur undviker man att behöva ställa sig i kön på paketutlämningsstället? Genom att välja butiker med hemleverans.

Nu är det enkelt att se direkt på PriceRunner vilka butiker som erbjuder leverans direkt till din dörr.

Så kan PriceRunner hjälpa dig hitta butiker med hemleverans

1. Gå in på PriceRunner

Gå in på vår förstasida www.pricerunner.se.

2. Använd sökfunktionen

Markera sökfältet med texten "Vad letar du efter idag?", åtföljt av en knapp märkt Sök.

3. Skriv in varan du söker efter

Nu kan du skriva in namnet på den vara eller den produkttyp du letar efter. I denna guide använder vi febertermometer som exempel.

4. Klicka på reslutatet

När du skrivit in ditt sökord, exempelvis febertermometer, får du upp flera olika sökförslag. Klicka på det förslag som bäst matchar det du söker efter - detta kan antingen vara en hel övergripande kategori, eller ett enskilt produktförslag

5. Välj en produkt

Om du har valt att titta på hela kategorin, välj sedan den produkt som bäst stämmer överens med vad du söker efter. Du väljer produkt genom att klicka på den.

6. Lista över butiker

Nu kommer du till en sida där alla butiker för produkten listas. Om det bredvid butikens namn, syns en grön skylt med texten erbjuder hemleverans, så innebär det att butiken i fråga erbjuder möjlighet till hemleverans.

Fler tips och råd för att skydda dig mot smitta

För att det ska vara enklare för dig att hitta bra innehåll på temat smittskydd har vi skapat en samlingssida för allt innehåll som vi tar fram. Sidan uppdateras löpande och här sammanställer vi guider och tips som vi hoppas ska kunna vara till hjälp i dessa influensatider.

Läs fler guider och tips

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!