1. Start
  2. Guider

Uppdaterad  

Så kan du se vilka butiker som erbjuder hemleverans

PriceRunner

Är du hemma och lite krasslig eller helt enkelt försöker undvika onödiga turer till affären? Nu kan du enkelt se vilka webbutiker som erbjuder hemleverans.

Så kan du se vilka butiker som erbjuder hemleverans

Så hittar du butiker med hemleverans

Det är många som inte kan eller vill gå till butikerna i onödan under de intensiva juletiderna. En given lösning är att handla via nätet. Men hur undviker man att behöva ställa sig i kön på paketutlämningsstället? Genom att välja butiker med hemleverans.

Nu är det enkelt att se direkt hos oss vilka butiker som erbjuder leverans direkt till din dörr.

1. Gå in på PriceRunner

Gå in på vår förstasida www.pricerunner.se.

2. Använd sökfunktionen

Markera sökfältet med texten "Vad letar du efter idag?", åtföljt av en knapp märkt Sök.

3. Skriv in varan du söker efter

Nu kan du skriva in namnet på den vara eller den produkttyp du letar efter. I denna guide använder vi febertermometer som exempel.

4. Klicka på reslutatet

När du skrivit in ditt sökord, exempelvis febertermometer, får du upp flera olika sökförslag. Klicka på det förslag som bäst matchar det du söker efter - detta kan antingen vara en hel övergripande kategori, eller ett enskilt produktförslag

5. Välj en produkt

Om du har valt att titta på hela kategorin, välj sedan den produkt som bäst stämmer överens med vad du söker efter. Du väljer produkt genom att klicka på den.

6. Lista över butiker

Nu kommer du till en sida där alla butiker för produkten listas. Om det bredvid butikens namn, syns en grön skylt med texten erbjuder hemleverans, så innebär det att butiken i fråga erbjuder möjlighet till hemleverans.

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss