PriceRunner ‚̧ԳŹ H√•llbarhet

Hållbar vardag

Snällare produkter och bättre vanor - för dig och planeten.

PriceRunner ‚̧ԳŹ H√•llbarhet

Vill du inspireras till en smartare, mer hållbar vardag? Ta del av vår serie med tips om produkter som är hållbart producerade och ersätter engångsartiklar. Vi tar även upp enkla och bra vanor som gör stor skillnad för naturen. Tipsa oss gärna om du vet om en bra produkt eller vana inom temat!

Du kan också använda dig av våra hållbarhetsfilter för att enklare hitta produkter som är tillverkade med miljön i åtanke.

Smarta produkter vi gillar!

Byt engångsprodukter mot flergångsprodukter och ersätt det ålderdomliga mot medvetna och moderna alternativ. Ta del av tips på prylar som fyller sin funktion, men inte sliter onödigt på klimat och miljö.

Hälsa och hudvård

Gör inte bara dig själv utan hela världen vackrare och mer välmående med skönhetsprodukter som har en hållbar produktion, eller som är tillverkade av mer genomtänkta ingredienser.

Familjeliv

Som förälder befinner man sig i en fas av livet där ständigt nya behov ger upphov till många nya inköp. Hitta fram till ett mer ekologiskt utbud och få inspiration till nya sätt att leva familjelivet. Vi tipsar även om goda vanor för dina små fyrbenta vänner!

Hem gröna hem

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Börja i liten skala! Genom att uppdatera produkterna du använder i köket eller förvarar i städskåpet kan du göra skillnad hemifrån.

Grönare utomhusliv

Vad är väl grönare än naturens grönska? Som människa är man en kugghjul i ett större kretslopp. Tänk mer hållbart i din trädgård och bidra till ett djur- och växtliv som mår bättre.

Tips på smarta och mer hållbara vanor

F√∂r√§ndringar kan k√§nnas l√§skiga, √§ven fast man vet att de √§r n√∂dv√§ndiga. Men de kan snabbt f√• en sn√∂bollseffekt och g√∂ra skillnad p√• riktigt. Och allt kan b√∂rja ‚Äď med dig!

Högtider och härliga stunder

Traditioner kan innebära mycket och ha funnits med väldigt länge. Men viktiga händelser behöver inte försämras av förändring. Börja se på högtider och traditioner på ett mer hållbart sätt.

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.