1. HĂ„llbar vardag

HĂ„llbar vardag

PriceRunner ❀ HĂ„llbarhet

Vill du inspireras till en smartare, mer hÄllbar vardag? Ta del av vÄr serie med tips om produkter som Àr hÄllbart producerade och ersÀtter engÄngsartiklar. Vi tar Àven upp enkla och bra vanor som gör stor skillnad för naturen. Tipsa oss gÀrna om du vet om en bra produkt eller vana inom temat!

Smarta produkter vi gillar!

Byt engÄngsprodukter mot flergÄngsprodukter och ersÀtt det Älderdomliga mot medvetna och moderna alternativ. Ta del av tips pÄ prylar som fyller sin funktion, men inte sliter onödigt pÄ klimat och miljö.

HÀlsa och hudvÄrd

Gör inte bara dig sjÀlv utan hela vÀrlden vackrare och mer vÀlmÄende med skönhetsprodukter som har en hÄllbar produktion, eller som Àr tillverkade av mer genomtÀnkta ingredienser.

Familjeliv

Som förÀlder befinner man sig i en fas av livet dÀr stÀndigt nya behov ger upphov till mÄnga nya inköp. Hitta fram till ett mer ekologiskt utbud och fÄ inspiration till nya sÀtt att leva familjelivet. Vi tipsar Àven om goda vanor för dina smÄ fyrbenta vÀnner!

Hem gröna hem

Ingen kan göra allt, men alla kan göra nÄgot. Börja i liten skala! Genom att uppdatera produkterna du anvÀnder i köket eller förvarar i stÀdskÄpet kan du göra skillnad hemifrÄn.

Grönare utomhusliv

Vad Àr vÀl grönare Àn naturens grönska? Som mÀnniska Àr man en kugghjul i ett större kretslopp. TÀnk mer hÄllbart i din trÀdgÄrd och bidra till ett djur- och vÀxtliv som mÄr bÀttre.

Tips pÄ smarta och mer hÄllbara vanor

FörĂ€ndringar kan kĂ€nnas lĂ€skiga, Ă€ven fast man vet att de Ă€r nödvĂ€ndiga. Men de kan snabbt fĂ„ en snöbollseffekt och göra skillnad pĂ„ riktigt. Och allt kan börja – med dig!

Högtider och hÀrliga stunder

Traditioner kan innebÀra mycket och ha funnits med vÀldigt lÀnge. Men viktiga hÀndelser behöver inte försÀmras av förÀndring. Börja se pÄ högtider och traditioner pÄ ett mer hÄllbart sÀtt.

Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. LÀs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjÀlper dig till en bÀttre affÀr!

Jag accepterar att via e-post fÄ erbjudanden frÄn PriceRunner, information om produktlanseringar och tÀvlingar. Du kan avregistrera dig nÀr som helst. LÀs mer i vÄr Integritetspolicy.