Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Nu inleder vi Årets e-handlare 2019

PriceRunner har idag runt 3 000 profilerade e-handlare som i Årets e-handlare 2019 har möjlighet att vinna i ett av våra 19 produktsegment. En e-handlare har även chansen att kamma hem den stora utmärkelsen Årets e-mästare. Bland deltagarna utser vi Årets e-mästare baserat på det sammanlagda resultatet.

Exklusivt event

Den 5 april kommer vinnarna att presenteras med buller och bång på PriceRunner! Och i år håller vi även ett exklusivt event den 11 april för vinnarna.

De nominerade vinnarna

De tre aktörer inom respektive kategori som har högst medelvärde från verifierade omdömen, tillsammans med flest antal röster till och med 21 mars nomineras till Årets e-handlare inom sin kategori. Som sista steg låter vi en tredje part genomföra mystery shopping hos de nominerade butikerna. Den e-handlare med högst betyg vinner inom sin kategori.

Vinster

Vinnarna kommer att få följande:

 • Gratis annonsering på PriceRunner.se till ett värde av 10 000 kronor för varje kategorivinnare. För vinnaren av Årets E-mästare 2019 är värdet för annonseringen 25 000 kronor.
 • Ett digitalt emblem att använda på er sajt samt ett fysiskt diplom.
 • Extra synlighet tillsammans med de andra kategorivinnarna på PriceRunner.se.
 • Inbjudan till ett exklusivt event med PriceRunner den 11 april i år.

Kriterier

För att kunna delta i tävlingen måste ni uppfylla nedanstående krav:

 • Ha minst 10 verifierade omdömen. Omdömena måste ha inkommit efter augusti 2018. Se här hur ni implementerar detta. OBS! För er som sedan tidigare använder sig av våra verifierade omdömen, säkerställ att ni fortfarande har detta implementerat då förändringar på er sajt kan medföra att det faller bort.
 • Samla så många röster som möjligt från era kunder från och med nu. Nedan är den kod ni behöver implementera för att börja samla röster:
<div id="prVotingWidget" style="width:200px;padding:0"> <a href="https://www.pricerunner.se/ri/MERCHANTID/MERCHANTNAME?voteForMerchant=1" target="_blank" style="margin:0;padding:0"> <img src="https://images.pricerunner.com/images/merchant/voteformerchant-se.png" style="border:0;margin:0;padding:0;width:100%"> </a> </div>
 • Ni kan som mest vara med och tävla inom 3 kategorier och ni måste ha majoriteten av era produkter inom dessa kategorier.
 • Ni måste ha varit betalande kund i minst 6 månader.

Tveka inte att höra av er till er Account Manager om ni skulle ha några frågor!

Villkor för annonseringsvinst

För annonseringsvinsten på PriceRunners sida gäller följande villkor för:

 • Den måste ha bokats in och rullat före 1 april 2020.
 • Den får inte rulla under Q4 2019 (oktober-december).
 • Den måste bokas in utan styrning.
 • Bokade och betalade annonser har företräde vad gäller leverans.

Årets e-handlare 2018

Nedan kan ni se förra årets vinnare i de olika produktsegmenten.

Läs mer

”Att vinna Årets e-mästare och vara konsumenternas val är stort! Vi vill tacka alla våra kunder som handlat hos oss och som gett oss så fina omdömen. Vi vill fortsätta erbjuda er den bästa tänkbara e-handelsupplevelsen och ni sporrar oss att bli ännu bättre!”

Bygghemma
Kategori:Badrum
Kategori:Badrum

”Tack till alla er Kunder som uppskattar våra erbjudanden och kundservice. Detta pris visar att vårt fokus på kundservice och innehåll på hemsidan i kombination med ett starkt erbjudande lönar sig.”

”Det här priset är en otrolig ära! Först och främst vill vi på Babyland.se tacka våra kunder! Ni fortsätter utmana oss att bli bättre på alla plan; från sortiment och erbjudanden till logistik och socialt ansvar. Det är tack vare er som vi finns och det är för er vi kämpar.

Under året har vi jobbat stenhårt för att leverera den bästa tänkbara köpupplevelsen och idag har vi fått ett kvitto på att vi är på rätt väg. Nu ska vi fortsätta leverera branschens snabbaste leverans och förstklassig kundservice till våra kunder, som inte förtjänar något annat än det bästa!”

”Vi har verkligen världens bästa kunder! Alla här på Inet är otroligt glada och vill säga stort tack till er som besöker Inet och belönar oss med ert förtroende. Det är därför vi varje dag vill prestera ännu bättre.”

Widforss
Kategori:Fritid
Kategori:Fritid

”Vi vill passa på att tacka alla kunder för att ni handlar hos oss. Vi uppskattar varje order som att det vore den första och vi är mycket stolta över denna fina utmärkelse. Tack!”

”Vi vill rikta ett stort tack till alla våra fantastiska kunder för det förtroende vi får av er. Att bli tilldelad utmärkelsen Årets e-handlare 2018 inom Foto & Video är en viktig bekräftelse av att det vi försöker utveckla både genom teknik, vår profession, kunskap och kommunikation pekar i rätt riktning - att uppnå och överträffa dina förväntningar på oss som e-handlare. Återigen, stort tack.”

”Det är fantastiskt roligt att få den här utmärkelsen och vi vill tacka alla våra kunder - utan er hade inte detta varit möjligt! Vi kommer att fortsätta kämpa för att ge er ett stort produktutbud med bra priser och snabba leveranser.”

Apotea
Kategori:Hälsa
Kategori:Hälsa

”Att vinna Årets e-mästare och vara konsumenternas val är stort! Vi vill tacka alla våra kunder som handlat hos oss och som gett oss så fina omdömen. Vi vill fortsätta erbjuda er den bästa tänkbara e-handelsupplevelsen och ni sporrar oss att bli ännu bättre!”

”Utan er kunder skulle vi inte ha blivit årets e-handlare! Tusen tack, ni är bäst! Ni får oss att vilja bli bättre och bättre och inom en snar framtid kommer ni att få en ännu bättre shopping hos oss. Stay tuned... Kram från oss på Provrummet!”

Kökets favoriter
Kategori:Kök
Kategori:Kök

”Vi vill tacka alla våra kunder för de mycket fina omdömen vi fått under året. Vårt mål är att i alla lägen fokusera på kundnyttan och leverera en köpupplevelse av högsta klass.”

Stor&Liten
Kategori:Leksaker
Kategori:Leksaker

”Stort tack! I år har det för första gången adderats hemliga tester av sajterna som underlag för denna utmärkelse vilket ger vinsten en ännu större tyngd men för oss är det fortsatt värdet av de omdömen som våra kunder har lämnat som betyder absolut mest för oss. Att vara bäst på lek och aktivitet online och kunna leverera en trygg och varm ehandelsupplevelse för våra trevliga kunder är vårt största fokus. Vi är otroligt glada över att vinna Årets Ehandlare i vår kategori hos Pricerunner för tredje gången och ser fram emot att leverera en ännu bättre upplevelse för våra kunder framöver!”

Discshop
Kategori:Ljud och bild
Kategori:Ljud och bild

”Tack till alla våra kunder som har besökt oss och handlat av oss under året! Vi är jätte glada och stolta över de fina omdömen ni har gett oss och vi kommer att fortsätta vår strävan efter att vara det självklara valet för film och spelälskare.”

Ddesign
Kategori:Motor
Kategori:Motor

”Stort tack! Vi jobbar ständigt med att utveckla nya sätt att för att få kunden att känna att det finns någon på andra sidan shoppen som försöker hjälpa denna på vägen i sitt köp. Detta pris känns verkligen som en bekräftelse på att vårt jobb leder oss i rätt riktning, även om vi inte känner oss fullständiga ännu! Återigen ett stort tack!"

Eleven
Kategori:Skönhet
Kategori:Skönhet

”Eleven har senaste åren arbetat med att utveckla kundupplevelsen och stärka vår identitet. Vi vill skapa en lustfylld skönhetsshopping och förenkla vardagen för våra kunder genom rätt utbud, service och tillgängliglighet. Vi vill tacka våra kunder och hoppas på att få fortsätta vara det självklara valet för lustfylld skönhetsshopping på nätet.”

"Vi vill tacka våra lojala kunder som kommit med massvis av konstruktiv feedback, särskilt i samband med vår stora kundundersökning i våras. Det är genom detta täta samarbete mellan våra kunder och personal som vi kan växa, förbättras och nå nya höjder!"

Skistart
Kategori:Sport
Kategori:Sport

”Fjärde året i rad vi får denna utmärkelsen och ett stort tack går till all vår personal och våra kunder. Vi försöker alltid sätta kunden i fokus och lösa alla problem små som stora och detta är ett stort bevis på att vi gör mycket rätt. Vi tittar nu på vad vi kan förbättra ytterligare och hoppas kunna vara i fighten om denna utmärkelse även nästa år, man ska aldrig vara helt nöjd.”

NetOnNet
Kategori:Telefoni
Kategori:Telefoni

”Att få utmärkelsen Årets e-handlare i kategorin Telefoni för andra året i rad betyder mycket för oss. Vi har arbetat hårt med att förbättra kundupplevelsen i alla våra kanaler och utmärkelsen är en härlig fingervisning om att vi är på rätt spår. Vi vill tacka alla våra kunder för att de gett oss förtroendet att leverera en unik och positiv kundupplevelse till dem. Det fina omdömet och kundernas feedback är oerhört viktigt för oss och ger oss mycket energi som vi tar med oss i vårt ständiga förbättringsarbete framåt.”

Odla.nu
Kategori:Trädgård
Kategori:Trädgård

”Fantastiskt roligt att få denna utmärkelse då just kundupplevelsen är något som vi jobbar stenhårt med. Med er dvs våra kunder växer vi tillsammans. Stort tack och vi hoppas att vi ses i trädgårdslandet framöver.”

Hemmy
Kategori:Vitvaror
Kategori:Vitvaror

”Fantastiskt kul att vinna detta! Det är alltid hedrande att vinna utmärkelser men denna utmärkelse är extra hedrande då det är våra kunder som har tyckt till. Detta gör att vi vill lägga i nästa växel och jobba ännu hårdare med snabba leveranser och hög servicegrad för att alltid ha Sveriges nöjdaste kunder. Tack ännu en gång!!”

Årets e-handlare 2006-2016

2016 I 2015 I 2014 I 2013 I 2012 I 2011 I 2010 I 2009 I 2008 I 2007 I 2006

Inte medlem? Bli medlem