Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

PriceRunner ❤️ Hållbarhet

Profilbild
Uppdaterad 28 februari 2020

PriceRunner har en hållbarhetsinriktning som genomsyrar flera delar av företaget. Här är några exempel på hur vi vill bidra till ett mer hållbart konsumtionssamhälle.

Dataservrar

Vi har flyttat våra servrar till en datahall med högsta möjliga certifieringsnivå i fråga om miljövänlig energikonsumtion och förnyelsebar energi. I våra kontorslokaler använder vi grön el, vi väljer tåg framför flyg vid resande och lokaltrafik framför taxi. I de fall flyg ändå förekommer så klimatkompenserar vi.

Hållbar vardag

Ett av marknadsteamets fokusområden senaste året har varit "Hållbar vardag" - ett nyhetsbrev med tips om flergångsalternativ till engångsartiklar. Vi fokuserar även på hållbarhet i våra tester, bland annat genom ett uppmärksammat test av flergångsmuggar i samarbete med Håll Sverige Rent.

Hållbarhetsfilter

Med ett 50-tal olika filter hjälper vi besökarna till mer hållbara köp, exempelvis energimärkning på vitvaror, återvunnet material på kläder, Eco-Save Vattensparfunktion för blandare och CertiPUR-certifiering för madrasser. Nedan följer en komplettlista över de omkring 50 hållbarhetsfilter som hjälper våra användare att hitta de, ur flera synvinklar, bästa produkterna.

Hushåll

Hem och trädgård

Kosmetika och hygien

Familj

Skor och kläder

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!