Uppdaterad  

PriceRunner ❤️ Hållbarhet

PriceRunner har en hållbarhetsinriktning som genomsyrar flera delar av företaget. Här är några exempel på hur vi vill bidra till ett mer hållbart konsumtionssamhälle.

Dataservrar

Vi har flyttat våra servrar till en datahall med högsta möjliga certifieringsnivå i fråga om miljövänlig energikonsumtion och förnyelsebar energi. I våra kontorslokaler använder vi grön el, vi väljer tåg framför flyg vid resande och lokaltrafik framför taxi. I de fall flyg ändå förekommer så klimatkompenserar vi.

Hållbar vardag

Ett av marknadsteamets fokusområden senaste året har varit "Hållbar vardag" - ett nyhetsbrev med tips om flergångsalternativ till engångsartiklar. Vi fokuserar även på hållbarhet i våra tester, bland annat genom ett uppmärksammat test av flergångsmuggar i samarbete med Håll Sverige Rent.

Hållbarhetsfilter

Med över 80 olika filter hjälper vi besökarna till mer hållbara köp, exempelvis energimärkning på vitvaror, återvunnet material på kläder, Eco-Save Vattensparfunktion för blandare och CertiPUR-certifiering för madrasser. Nedan följer en komplettlista över de cirka 80 hållbarhetsfilter som hjälper våra användare att hitta de, ur flera synvinklar, bästa produkterna.

Hushåll

Kök

Badrum

Städ & Rengöring

Matvaror

Hem och inredning

Sovrum

Trädgård

Inredningsdetaljer

Elektronik

Kosmetika, hygien och hälsa

Kosmetik

Hygien

Hälsa

Familj

Leksaker

Barn och Baby

Kläder, skor och accessoarer

Kläder

Skor

Accessoarer

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.