Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Här är de bästa klimatsmarta kaffemuggarna

Profilbild

Uppdaterad 9 januari 2020

Brukar du ta ditt kaffe to go? Spara pengar och gör något bra för miljön på samma gång. Sluta med engångsmuggar och välj istället en flergångsmugg.

Nya direktiv för en mer hållbar livsstil

Enligt EU-direktiv är det äntligen dags för att se över och minska konsumtionen av engångsprodukter i plast. Som en följd av detta har vi på uppdrag av Håll Sverige Rent testat ett antal flergångsmuggar för att utse en vinnare som vi tycker att du ska investera i. Så, spara på både plånbok och miljö genom att satsa på en flergångsmugg som du kommer att ha större nytta av i längden.

”Många dricker varje dag flera koppar kaffe eller te medan de är på språng, och därför har det varit ett spännande uppdrag att avgöra vilken som är den bästa flergångsmuggen.” säger Head of Content Tobias Jacobsson, PriceRunners testavdelning.

Vi har testat 9 olika flergångsmuggar och utsett en vinnare - Hydro Flask Wide Mouth. Bästa budgetval blev Termosmugg Asaklitt.

”Det är en påkostad, helt tät mugg med utmärkt värmehållande förmåga och smart lock. Till bästa budgetval utser vi Termosmugg Asaklitt, en prisvärd flergångsmugg som klarar av att hålla både varmt och tätt.” avgör testet.

Varför gör PriceRunner dessa typer av tester?

Varje år testar vi cirka 500 produkter i verkliga förhållanden så som de är tänkta att användas, i syfte att kunna vägleda konsumenter till de bästa valen. Det bästa valet innebär inte bara att hitta det bästa priset, utan att hitta rätt produkt för en själv.

“Vi testar alla produkter så som de är tänkta att användas i verkligheten. Testerna pågår ofta under flera månader och ibland i flera år. Våra utmärkelser BÄST I TEST och BÄSTA BUDGETVAL hjälper konsumenter att köpa de bästa produkterna - oavsett storlek på plånboken.

Läs mer om upplägget bakom testet av flergångsmuggar här.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!