Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Wc rot Toalettstolar

(17)

Wc 6870, ROT-modell, Ifö

Wc 6870, ROT-modell, Ifö

WC-stol med hel cisternkåpa för enklare rengöring och Fresh WC, hygienisk doseringslösning via spolknappen, som standard. WC-stol för renovering ochtillbyggnad, ROT, med öppet S-lås. Den större foten döljer spår av gammal installation.Sitthöjd, 42 cm.Mjuksits ingår.Modell: Enkelspolning knapp vit 4L eller dubbelspolning knapp blankkromad 4/2L.

Fri frakt

4 944 kr
WC-Ersatzbürste aus Nylon Farbe: Rot 12

WC-Ersatzbürste aus Nylon Farbe: Rot 12

WC-Ersatzbürste aus Nylon Farbe: Rot 12 -- Aus Nylon -- Passend zu Bestell-Nr. 301001848 Farbe: rot
359 krinkl. frakt
191 kr
WC-Bürstengarnitur aus Nylon Farbe: Rot 12 inklusive Befestigung und Diebstahlschutz

WC-Bürstengarnitur aus Nylon Farbe: Rot ...

- Material: Nylon - Bürstentopf drehbar und zur Reinigung abnehmbar - Einstellbarer Diebstahlschutz - Gesamthöhe: 520 mm - Inkl. Befestigung Hersteller Art-Nr.: 0925400012 Marke: NORMBAU EAN: 4011637021074 Farbe: rot
975 krinkl. frakt
806 kr
Felsökning & reparation av Wc-stolar - Fast pris

Felsökning & reparation av Wc-stolar - F...

Vi felsöker och reparerar alla WC-stolar. Allt från att byta ut flottör, membran, spolknapp, cisternpackning eller flottörkula. Har du problem som: * Rinnande toalettstol * Trasig spolknapp * Problem med spolning Hos oss kan du ofta få hjälp samma dag om du har läckage. Är det så att din WC-stol är för gammal och det finns inga reservdelar eller den är enkelt sönder och det kostar mer att reparera än att bytas ut till ny, så hjälper vi dig även med detta. Vi säljer och installerar alla modeller av WC-stolar till fast pris. Du finner den olika Wc-stolar under fast pris installationer. Vi har WC-stolar från 4.499 kronor installerat & klart efter rot. I erbjudandet ingår upp till 1 timma på plats hos dig.Vid behov att reparation samt byte av reservdelar så debiterar vi per påbörjat 30 minuter 225kr efter rot och 321kr utan rot. Kostnader för reservdelar tillkommer.

Fri frakt

999 kr
FixoFix
Monterat & Klart - Inkl Ifö Spira Toalettstol (Utförande: Mjuksits)

Monterat & Klart - Inkl Ifö Spira Toalet...

När du beställer tjänsten Monterat & Klart får du en komplett och trygg installation av de produkter du köper av oss till ett förmånligt pris. Vi monterar självklart även produkter som inte är inköpta hos oss. Vad ingår i Monterat & Klart?Byte och montering av vald tjänstBortforsling av emballage och gammal produktMontering enligt bruksanvisningPriserna gäller endast om ROT-avdraget medgesKontroll och test av inköpt produktOBS! Tjänsten är endast tillgänglig i Stockholm!Läs mer om villkoren för Monterat & Klart här!Produkt info: Ifö Spira 6260 är helt utan spolkant vilket gör att bakterier och smuts inte har någonstans att gömma sig och WC-stolen blir mer lättstädad och hygienisk. WC-stolen har hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet. På så vis undviks kondens på cisternkåpan och den blir också tystare vid återfyllning. Fresh WC, som ger doft och underlättar rengöringen, är standard och doseringstabletten stoppas i via spolknappen. Sitthöjd utan sits 42 cm.

Fri frakt

4 495 kr
Badhemma